Premiile TIPA 2015: Epson primește distincțiile Cea Mai Bună Imprimantă Foto, Cel Mai Bun Proiector Foto și Cel Mai Bun Scanner Foto

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Produsele Epson dedicate industriei fotografice și imagisticii au primit trei dintre cele mai importante distincții acordate în cadrul premiilor Asociației Publicațiilor Tehnice de Fotografie (TIPA) pentru anul 2015, pe baza voturilor editorilor și jurnaliștilor celor mai importante publicații foto din lume.

Imprimanta Epson SureColor P600 a fost desemnată „Cea mai bună imprimantă foto”, modelul Epson EH-LS10000 este „Cel mai bun proiector foto”, iar Epson Perfection V850 Pro a fost ales „Cel mai bun scanner foto”.

La acordarea premiilor, TIPA a luat în calcul inovația, tehnologia, design-ul, ușurința în folosire și raportul calitate-preț al produselor lansate în ultimele 12 luni. TIPA este una dintre cele mai mari și mai influente asociații ale industriei de fotografie și imagistică din lume, cu membri în nouă țări din Europa, plus Australia, Canada, China, India, Africa de Sud, Brazilia și SUA.

Cele trei premii TIPA câștigate anul acesta ridică la 37 numărul distincțiilor obținute de Epson din anul 1997 și până în prezent.

Recunoscând inovația în tehnologie și imagistică adusă de produsele Epson, printre care imprimante inkjet, cerneluri, scanere și proiectoare, premiile TIPA certifică succesul Epson în îndeplinirea angajamentului de a oferi produse fiabile și de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu încredere.

Epson SureColor P600

Epson SureColor SC-P600 este o imprimantă rapidă, flexibilă şi uşor de utilizat, care produce imprimări foto profesionale de calitate superioară la dimensiuni de până la A3+. Imprimanta combină calitatea superioară, productivitatea ridicată şi conectivitatea wireless într-un echipament compact şi accesibil. SureColor SC-P600 utilizează noile cerneluri Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai bună calitate.

Apreciere TIPA

„Această imprimantă cu 8 culori permite alimentarea dublă cu hârtie, poate printa pe CD-uri și DVD-uri, permite conexiuni USB și Ethernet, plus opțiuni wireless. Setul de cerneală Epson UltraChrome HD a fost completat cu noi culori, printre care Light Black, Light Light Black, Photo Black și Matte Black, lucru care oferă un bun indiciu despre abilitatea imprimantei de a satisface nevoile celor care printează monocrom atât pe hârtie glossy, cât și pe hârtie mată”.

Epson EH-LS10000

Modelul Epson EH-LS10000 a fost prezentat în Europa la ISE 2015 (Integrated Systems Europe 2015, cel mai mare târg de afișaj comercial din Europa). Noul proiector laser Full HD de 1080p, echipat cu tehnologie 3LCD, permite pasionaţilor de home cinema să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor. EH-LS10000 este primul proiector Epson echipat cu tehnologia de amplificare 4K şi utilizează o sursă dublă de lumină laser, pentru a furniza cea mai largă gamă de culori şi un negru intens.

Apreciere TIPA

„Acest proiector este echipat cu tehnologia de amplificare 4K pentru o claritate crescută a imaginii, o rată de contrast ridicată ce oferă negrul absolut și o luminozitate atât pe culoare cât și pe alb de 1.500 de lumeni. Proiectorul EH-LS10000 permite redarea unei palete de culori mai bogate și gradații mai fine”.

Epson Perfection V850 Pro

Scannerul Epson Perfection V850 Pro este ideal pentru fotografii profesionişti şi amatorii pasionaţi. Modelul converteşte o gamă largă de medii de tipărire şi filme în imagini digitale. Este dotat cu un sistem optic îmbunătăţit pentru a crea imagini de calitate superioară la viteze mari de scanare. Nu necesită timp de încălzire şi include două seturi de suporturi de filme de calitate profesională pentru o scanare mai rapidă. V850 Pro poate să elimine automat praful şi zgârieturile de pe fotografii şi filme şi include un pachet de software profesional pentru obţinerea de rezultate excelente.

Apreciere TIPA

„Modelul V850 Pro permite scanarea tuturor mărimilor de film, de până la 4×5 inci folosind suporturile incluse, și de până la 8×10 inci fără utilizarea acestora. Folosește o sursă de lumină LED care scoate în evidență mai multe tonuri de culoare, vizibile mai ales pe negativele alb-negru”.

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea la domiciliu, pentru comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *