Cum pot sa imi imbunatatesc blog-ul?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fara a gresi cred ca pot afirma faptul ca in momentul de fata a avea un blog reprezinta un lucru normal. Astfel, oricine considera ca are ceva de spus isi poate face cu usurinta un blog unde sa posteze articolele pe care le scrie. Prin intermediul a catorva click-uri oricine poate sa isi creeze un blog. Diferenta dintre varietatea de blog-uri prezenta in momentul de fata in mediul online este reprezentata de viziunea celui care detine blog-ul. Daca esti unul dintre cei care prin intermediul blog-ului doresc doar sa isi impartaseasca gandurile cu ceilalti, cred ca nu ti-ai adresat de prea multe ori intrebarea aflata in titlul acestui articol.

Pe de alta parte, cei care privesc blogging-ul ca pe o sursa de venit sunt sigur ca incearca sa afle raspunsul la aceasta intrebare in fiecare zi. Pentru a veni in ajutorul acestora, in cele ce urmeaza o sa prezint care sunt cele mai importante plugin-uri, VPS Megahost, care odata instalate o sa imbunatateasca calitatea blog-ului tau:
Faptul ca retelele de socializare sunt din ce in ce mai accesate nu poate fi decat un lucru imbucurator pentru un proprietar de blog. De ce? Deoarece prin intermediul respectivelor retele acesta are parte de promovare gratis. Pentru a se bucura de acest lucru, acesta trebuie sa instaleze plugin-ul Digg Digg. Cu ajutorul acestui instrument vei putea atasa articolelor un buton prin care, cei care vor citi articolul sa il poate distribui pe cele mai importante retele de socializare;
Pentru ca blog-ul tau sa fie cat mai bine indexat in motoarele de cautare este recomandat instalarea plugin-ului Google XML Sitemaps.
Un plugin gratuit si care este foarte util in optimizarea SEO a articolelor pe care le postezi pe blog il reprezinta WordPress SEO by Yoast.
Acestea sunt din punctul meu de vedere cateva din cele mai importante plugin-uri pe care un proprietar de blog care se respecta trebuie sa le instaleze. In cazul in care esti printre cei care inca nu au un blog sau site insa isi doresc unul iti recomand accesarea site-ului gazduire web Megahost. Din punctul meu de vedere aceasta firma este una din cele mai bune firme de gazduire web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>