Afla ce suma poti imprumuta cu un card de credit sau un credit de nevoi personale de la ING

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De-a lungul vietii vor exista numeroase ocazii in care cheltuielile pe care trebuie sa le faci vor depasi veniturile de care dispui. Poate vrei sa iti implinesti o dorinta si sa iti decorezi casa dupa propriul plan. Sau poate vrei sa organizezi pentru persoanele dragi un eveniment ce nu suporta amanare. Pentru fiecare dintre planurile tale, ING are alternative de finantare in functie de suma de care ai nevoie.

Una dintre variantele de finantare este un card de credit prin care sa iti extinzi bugetul cu o suma cuprinsa intre 1.000 si 35.000 de lei, in limita a trei salarii lunare nete.

Perioada de creditare este de 5 ani, dar cu posibilitatea de prelungire pe perioade succesive de 5 ani daca indeplinesti anumite conditii.

Ai posibilitatea de a rambursa cumparaturile la POS sau de pe internet de minimum 100 lei in 12, 24 sau 36 de rate egale. Dobanda este 0% daca alegi rambursarea in 12 rate egale si de 12% pe an daca optezi pentru 24 sau 36 de rate egale.

Ca sa poti accesa acest tip de produs, trebuie sa fii cetatean roman, rezident in Romania. Varsta minima acceptata este de 18 ani, iar la terminarea contractului varsta maxima este de 63 de ani la femei, 65 de ani la barbati si 55 de ani la navigatori.

Pentru a intra in posesia acestui card trebuie sa ai un venit net lunar de minim 1.500 de lei, minimum un an de vechime in munca, si sa lucrezi la acelasi angajator de cel putin 3 luni.

Daca toate veniturile tale din salarii/ pensii sunt declarate la ANAF, nu mai ai nevoie de adeverinta de salariu sau de cuponul de pensie, iar creditul il vei obtine pe loc (cu exceptia situatiilor ce pot aparea independent de vointa bancii). Daca esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF sau obtii si alte tipuri de venituri, va trebui sa aduci acte doveditoare.

Dupa ce ai semnat documentatia de credit, va trebui sa mai treci pe la banca doar pentru ridicarea cardului.

Daca suma pe care o poti obtine cu un card de credit nu iti este suficienta, alternativa este un credit rapid de nevoi personale. In cazul acestui credit, ING te poate finanta cu o suma cuprinsa intre 2.000 si 90.000 de lei.

Perioada de creditare pentru ING Personal este cuprinsa intre 1 si 5 ani, iar venitul lunar net minim trebuie sa fie 750 de lei.

In luna octombrie 2015, dobanda este cuprinsa intre 8,95% si 10,45%, ramanand fixa pe toata perioada de creditare. Poti obtine o dobanda mai mica daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont ING Bank si o dobanda si mai mica daca in plus inchei si o asigurare de viata de grup emisa de NN Asiguraride Viata..

Criteriile legate de cetatenie, rezidenta si varsta sunt identice cu cele pentru cardul de credit, in schimb, cand vine vorba de vechimea in munca, trebuie sa fi acumulat minimum un an vechime si minimum 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi ce depasesc 30 de zile in ultimul an. Creditul ING Personal iti va fi acordat pe loc (exceptie fac doar situatiile ce pot sa apara independent de vointa bancii) daca veniturile tale din salarii/ pensii sunt raportate la ANAF.

Cu astfel de conditii avantajoase, atat la cardul de credit, cat si la creditul de nevoi personale oferite de ING, visele si planurile tale pot fi puse in aplicare rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>