Universal selfie lens

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ne-am obisnuit cu modul in care evolueaza tehnologia in zilele noastre si deja nu ne mai mira faptul ca azi un lucru care pare imposibil de realizat, il vom vedea maine in magazinele de specialitate.
Tehnologia evolueaza foarte mult, iar noi incercam sa tinem pasul cu ea.
Putem spune ca suntem norocosi ca traim intr-o astfel de era, iar acest lucru ne poate ajuta sa ne realizam telurile in viata mult mai usor.
In articolul de azi o sa va prezint un gadget ce vine in completarea altui gadget, de data aceasta mult mai profesional, si anume Universal Selfie Lens.
Acest gadget este un accesoriu de tip selfie stick insa mult mai profesional ce se adreseaza celor care iubesc fotografia si sunt atrasi de aceasta arta.
SelfiePro Lens este un gadget produs de Vetter o companie ce produce si comercializeza accesorii de calitate pentru brandul Apple.
17
SelfiePro Lens de la Vetter este un accesoriu ideal pentru cei care vor sa isi transforme telefonul intr-un aparat de fotografit profesional.
Acesta are un obiectiv cu un unghi larg de 140& ordm, ceea ce inseamna ca de fiecare data vom avea parte de fotografii clare.
UniversalPro Lens se monteaza foarte usor, are un sistem de prindere cu o clema de plastic ce asigura o fixare ferma, insa datorita faptului ca aceasta clema este din plastic camera sau carcasa smartphone-ului nu va fi deterioarata.

Gadgetul celor de Vetter vine insotit de un saculet de transport, saculet ce poate fi folosit pentru a curata dispozitivul.
Universal sefie lens completeaza lipsurile unui selfie stick clasic fiind recomandat celor care doresc sa faca niste fotografii clare, celor care iubesc arta fotografie si au un un ochi format pe ea.
UniversalPro Lens surpinde o suprafata de 2,5x decat camera telefonului fara a distorsiona imaginea si fara a avea colturile intunecate.
Practic daca vrei sa faci fotografii profesionale poti atasa acest dispozitiv telefonului tau, si poti realiza niste fotografii profesionale fara mare efort datorita gadgetului de la Vetter.
6
Pachetul contine un SelfiePro Lens, capacul de protectie si saculetul de transport de protectie din micrifibra, ce poate fi folosit si pentru curatarea dispozitivului.
Universal Selfie Lens este compatibil cu smartpone-uri, tablete si dipozitive cu camera foto, inclusiv Samsung Galaxie S II-VI, Samsung Galaxie Note I-IV, iPhone 4S, 5, 5c,5s, 6, 6 plus, Sony, HTC, LG, Nokia, Motorola Models, Galaxie Nexus, etc.
Acest gadget este si accesibil ca pret si poate fi oferit in dar de Sarbatori, fiind un cadou perfect pentru o persoana care iubeste arta fotografiei.
De asemena el poate fi folosit la petreceri mai micute , reuniuni in familie, sau petreceri intime, unde nu avem nevoie de un fotograf profesionist, putand chiar noi sa atasam dispozitivul la telefon si sa realizam niste fotografii de calitate.

Universal Pro Selfie Lens de la Vetter ne va oferi posibilitatea sa surprindem niste momente speciale alaturi de familie, sau sa realizam niste sefie-uri alaturi de prieteni sau cei dragi, momente pe care le vom imortaliza in niste fotografii clare, iar amintirea acelor momente va ramante intiparita in mintea noastra dar si in pozele profesionale realizate cu acest gadget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>