Cum alegi un televizor potrivit nevoilor tale

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cumpăratul unui televizor nu mai e de multă vreme un simplu drum până la magazinul de electronice și electrocasnice. Alegerea finală e dictată de multe alte alegeri care te conduc spre televizorul potrivit nevoilor tale. E un drum, un proces de informare care începe cu alegerea firmei și se termină cu peretele pe care instalezi noua achiziție. Dacă ai deja un brand favorit ai scăpat de o mare durere de cap. Dacă mai știi și ce mărime vrei ești deja avansat în metodele de selecție.

Ce brand alegi?

Așa cum spuneam, selecția brandului e prioritară. Dacă te uiți în topul celor mai bune alegeri ale anului 2016 ai să găsești pe primele locuri televizoare Panasonic. Cei care testează în mod curent televizoarele pentru calitatea imaginii nu au prea multe de obiectat. Culorile sunt bogate, vibrante, iar calitatea imaginii este excelentă atât la televizoarele HD cât și la cele UHD, atât la cele cu LED cât și la cele OLED.

Ce mărime alegi?

Pentru că am stabilită că e de preferat să alegi televizoare Panasonic de top urmează să alegi mărimea care ți se potrivește. Ca să rezolvi problema dimensiunii televizorului trebuie să apreciezi întâi dimensiunea camerei, apoi distanța de la care vei privi televizorul și tipul de experiență pe care ți-l dorești. Pentru a afla distanța minimă de vizionare vei înmulți diagonala televizorului cu 1.5. Dacă ai în plan să-ți instalezi un home cinema și ai camera potrivită pentru așa ceva atunci poți merge pe dimensiuni mari, foarte mari sau uriașe. Cei mai mulți clienți regretă la urmă că nu au cumpărat o dimensiune mai are așa că nu te opri la diagonale mici. Totul depinde de cameră și de tine. În magazinele Panasonic găsești cam orice dimensiune.

LED, OLED sau plasmă?

Cele mai populare televizoare Panasonic sunt cele cu LED. Au o calitate excelentă a imaginii și se adaptează perfect la orice condiții de iluminare a camerei și în special la camerele luminoase. Sunt foarte subțiri și se pot amplasa în orice tip de spațiu. Televizoarele cu plasmă au o calitate superbă a imaginii, culori vibrante și negru profund. Se pretează bine la spațiile întunecate și la camerele fără prea multă lumină și au niște unghiuri de vizionare mai largi decât cele mai multe televizoare LED sau LCD. Televizoarele OLED oferă niște imagini extrem de clare și au o acuratețe a culorilor care depășește orice tehnologie existentă pe piață. Fiecare pixel din cele câteva milioane este iluminat individual. Contrastul este mare iar culorile au o varietate extrem de mare.

Neapărat să fie smart!

Dacă tot alegi un televizor de ultimă generație se recomandă să nu omiți faptul că e musai să poată fi conectat la internet. Mai departe poți face orice. Cele mai multe televizoare Panasonic sunt de tipul LED smart TV cu aplicații incluse. Poți accesa date stocate în Cloud, servicii de streaming online și altele. Cu aplicațiile de tipul “swipe&share” poți transfera date de pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pe ecranul televizorului cu doar o simplă atingere a ecranului. Garanția televizoarelor cumpărate de la Panasonic este de 5 ani.

Dacă te-ai lămurit cât de cât cum stă treaba cu televizoarele smart și cam ce dimensiune ți s-ar potrivi înseamnă că poți pleca liniștit la cumpărături. Un om informat e un om puternic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *