Dragos Prioteasa, un designer talentat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ma bucur ca uneori, in special vara, se intampla sa am mai mult timp liber, avand o activitate profesionala ceva mai inactiva. Este practic perioada in care aleg sa investesc in mine prin tot felul de cursuri, lectura, relaxare si calatorii. Fac asta de ceva timp, motiv pentru care a devenit aproape un obicei. Cu toate astea, anul acesta mi-am dorit sa fac o serie de lucruri noi care sa ma surprinda placut in cele din urma, aducandu-mi daca se poate si ceva beneficii.

Desi am cautat chiar si pe internet, pe diverse aplicatii mobile si site-uri posibile alternative care m-ar putea inspira am decis in cele din urma ca ar fi interesat sa-mi aleg un domeniu, ceva mai nisat, pe care sa-l incep a studia in profunzime, focusul aplicandu-se in special emisiunilor TV la care da, trebuie sa recunosc sa nu prea m-am uitat in ultima perioada. Asa ca nu mi-a luat mult sa fac un research printre emisiunile difuzate pe TV si sa-mi aleg in cele din urma un domeniu asupra caruia sa aprofundez cu ceva notiuni interactive. In urma cautarilor facute pot spune ca am ramas impresionat de numarul de canale TV si emisiuni care abordeaza tot felul de tematici ale industriei fashion, motiv pentru care am decis ca acesta va fi domeniul pe care voi dori sa-l studiez vara aceasta.

Pracic a fost zis si facut pentru ca fara sa stau prea mult pe ganduri am inceput sa vizionez fel si fel de emisiuni de unde am aflat puncte de vedere extrem de interesante ale unor designeri cu experienta. M-a impresionat atentia acordata unor piese vestimentare precum camasa de vara ori camasi barbati dar am inteles repede ca lucrurile in industria fashion sunt dictate de tranduri si tendinte.

Timpul a trecut repede iar notiunile mele generale au inceput sa prinda mai apoi particularitati specifice domeniului fashion lucru care as minti daca as pune ca nu-mi placea. Una dintre concluziile pe care le-am tras in urma acestui experiment de aproape trei luni a fost acela ca designerii romani ar trebui apreciati mai mult pentru activitatile desfasurate si pentru efortul depus. Unul dintre designerii care personal m-a impresionat a fost Dragos Prioteasa – care detine brandul de camasi cu acelasi nume, disponibil in magazinul online www.dragosprioteasa.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>