Cristalele zirconia sau imitatia perfecta a diamantului

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru ca o femeie doreste sa fie tot timpul atragatoare si senzuala, sa atraga privirile celor din jur si sa impresioneze intr-un mod pozitiv, aceasta utilizeaza tot felul de obiecte vestimentare si accesorii care sa puna in valoarea frumusetea naturala a unei femei. Dintre accesoriile care se regasesc in momentul de fata pe piata de profil, bijuteriile reprezinta cel mai achizitionat si purtat accesoriu de catre o femeie. Avand in vedere frumusetea bijuteriilor nici nu este greu sa ne dam seama de ce bijuteriile reprezinta un accesoriu de care o femeie nu se poate desparti, indiferent de situatia in care se afla. Dintre toate bijuteriile aflate in momentul de fata pe piata bijuteriilor cele cu diamante sunt fara nici o urma de indoiala marea placere a femeilor atunci cand vine vorba despre bijuterii.

Pentru ca acestea sunt destul de costisitoare, nu orice persoana isi permite sa achizitioneze o bijuterie cu diamant, motiv pentru care multe persoane cauta o alternativa care sa se apropie cat mai mult de bijuteria cu diamant. Din fericire, alternative sunt, insa nu toate se ridica la nivelul dorit. Dintre toate variantele care pot fi gasite pe piata bijuteriilor, cristalele zirconia imita cel mai bine diamantul. Ce sunt acestea? Sunt pietre semipretioase realizate in laborator cu ajutorul dioxidului de zirconiu. Chiar daca aceasta piatra semipretioasa se regaseste si in natura, numarul acestor exemplare este foarte mic, motiv pentru care comercializarea acestora se bazeaza pe productia realizata in laborator. Faptul ca sunt realizate in laborator constitue un mare avantaj pentru acest tip de pietre semipretioase. De ce? Pentru ca spre deosebire de diamante, cristalele zirconia nu prezinta nici o imperfectiune datorita faptului ca sunt create in laborator. Chiar daca cristalul zirconia este detronat de catre diamante, care sunt mult mai frumoase si mai stralucitoare, diamantele prezinta anumite imperfectiuni datorita factorilor naturali la care sunt supuse diamantele.

Indicele de refractie precum si densitatea cristalului zirconiu sunt alte doua caracterisitici ale acestei pietre semipretioase care fac ca aceasta bijuterie semipretioasa sa fie inlocuitorul perfect pentru diamant.

Avand in vedere aceste lucruri precum si legendele care spun ca aceasta piatra semipretioasa protejeaza de boli pe cei care poarta aceasta bijuterie  la fel ca in cazul celor care poarta bijuterii cu diamant, nu este de mirare de ce un numar din ce in ce mai mare de persoane prefera sa achizitioneze bijuterii cu cristale zirconia in cazul in care bugetul nu le permite achizitionarea unei bijuterii cu diamant. Tu ce bijuterii preferi sa porti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *