Cum se pariază de pe telefonul mobil la orice oră din zi sau noapte?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ce spui de un bonus la pariuri pe mobil? Aceasta este ultima tendință în materii de promoții oferite de casele de pariuri online, care sunt obligate să țină pasul cu progresul tehnologic.
Industria pariurilor este una dintre cele mai „open-minded”, dacă pot să spun așa. Cine nu se pliază la schimbările din societate rămâne de căruță. Asta pentru că pariorii sunt cei mai deschiși să aleagă ce este nou, în contextul în care noutățile le fac „viața” mai frumoasă.

Poți să joci live și la 2 dimineața
Rulajul de pe piața de gambling din țara noastră a bătut record după record o dată cu trecerea pariurilor în online. Nimic mai logic. Îți ia câteva secunde să pariezi din fața calculatorului. Dacă joci la o agenție stradală, pierzi timp ca să ajungi acolo, ca să scrii biletul, ca să dictezi biletul, iar apoi ca să îl verifici. Eventual, mai stai și la coadă.
În plus, la agențiile offline ești limitat de program. Nu funcționează niciuna non-stop. (Sau, cel puțin, nu am auzit eu de așa ceva). Dacă e un meci de la brazilieni la 2 dimineața, online poți să pariezi live. Și avantajele continuă…

Telefonul mobil, o prelungire a corpului uman
După trecerea din offline în online, a urmat o nouă etapă: migrația de pe desktop sau laptop spre telefon mobil sau tabletă. Noul fenomen are mai multe explicații. Prima ar fi că telefonul mobil a devenit o parte a corpului uman, precum mâinile și picioarele. Doar când dormim nu îl avem asupra noastră, dar e acolo pe noptieră sau chiar pe pat, lângă pernă.
Nu spun că e bine așa ceva, dar e o realitate. Cum toți operatorii de telefonie mobilă oferă acum abonamente cu trafic mare pe bani puțini, ești tot timpul conectat la Internet, deci și la pariuri. De pe mobil poți paria în drum spre birou, în drum spre casă, când ești la terasă, când te plimbi în parc ș.a.m.d.

Este mult mai comod și mai rapid așa
pariurix-dexblog-2-2
Și mai e o situație, în care mă regăsesc deseori: sunt acasă și mă uit la un meci la televizor. După cum se joacă, îmi dau seama că este foarte probabil să se mai înscrie un gol până la pauză, respectiv până la final. Îmi este lene să mă deplasez ca să iau laptopul și să îl deschid pentru a paria. În plus, la pariurile live orice secundă e importantă. Am telefonul lângă mine. Pariez din câteva atingeri de ecran.
Operatorii încurajează pariurile din mers. Este și normal. Cu cât joci mai mult, cu atât au ei mai multe de câștigat pe termen lung. Au lansat aplicații speciale pentru pariurile mobile sau au optimizat platformele pentru a fi perfect funcționale din browserul telefoanelor și tabletelor. Au oferit și bonusuri pentru primul pariu plasat prin aceste dispozitive. Nu cred că era nevoie, dar orice promoție este binevenită.

Doar câteva atingeri de ecran
pariurix-dexblog-3-2
De obicei, acest bonus reprezentat de un prim pariu fără risc, adică ți se rambursează miza dacă este necâștigător. Unele case de pariuri online oferă și recompense pentru cine joacă constant de pe mobil, tot sub forma unor pariuri gratuite, pe care le primești după un anumit rulaj.
Cum se pariază de pe telefonul mobil la orice oră din zi și din noapte? Foarte simplu! Intri în cont, accesezi oferta pre-meci sau live și pariezi! Din câteva atingeri de ecran s-a rezolvat. Fie că joci printr-o aplicație sau direct din browser, de obicei sunt disponibile mai toate funcțiile la care ai acces pe desktop sau pe laptop.
Un mare plus pentru operatorii care au o platformă de streaming live. M-am uitat mai mult la meciuri pe telefon decât la televizor în ultima vreme. Eu spun că e un bonus mai important decât acel pariu gratuit care vine și pleacă din cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *