Sanatatea orala este prioritara – Cris Smile te ajuta sa o mentii

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stim cu totii ca sanatatea orala a ajuns printre prioritati. Cautam sfatul specialistilor in ceea ce priveste periajul dentar, produse care au o compozitie activa buna pentru curatarea dintilor, marci profesionale de periute de dinti, ata dentara, apa de gura s.a.m.d.

Dar cand vine vorba de tratamente mai complexe, cum ar fii tratamentul de ortodontie, apelam numai la o stomatologie profesionala. In fond, numai un medic stomatolog cu experienta in domeniu poate monta un aparat dentar pentru corectarea danturii (si credeti-ma, nu este asa de rau precum probabil suna).

La cine apelam?

Poate ca nu cunosti multe despre acest domeniu si nu stii incotro sa te indrepti. Cu toate ca internetul este plin de fel si fel de anunturi, recomandarea mea se indreapta catre clinica stomatologica Cris Smile Bucuresti.

Cabinetul Cris Smile ofera tratamente dentare profesionale, la preturi foarte accesibile tuturor. Ai ocazia sa descoperi curele de stomatologie de ortodontie, profilaxie dentara si chiar estetica faciala (in functie de ceea ce ai nevoie). Dispune doar de personal medical calificat si bine pregatit si de tehnologie si aparatura de ultima ora, pentru rezultare deosebite.

Verdictul final: aparat dentar

Multi dintre noi, in special in perioada copilariei (cand schimbam dintii de lapte) ne confruntam cu o problema dentara comuna: dintii cresc deplasati sau intercalati, fapt ce duce la un aspect vizual nu prea placut. Cu toate ca problema pare doar una strict estetica, corectarea danturii este necesara, deoarece astfel se evita tocirea dintilor si aparitia mai timpurie a cariilor.

Un aparat dentar nu inseamna sfarsitul lumii

Aparatul dentar este o chestiune temporara, nu ceva permanent! Asadar nu trebuie sa te sperie acest fapt. Nu trebuie sa ne gandim ca purtarea acestuia ne stirbeste stima de sine – ba dimpotriva, rezultatele finale te vor face sa te simti mult mai bine si astfel ajungi sa te simti mult mai bine in pielea ta.

Unde este localizat cabinetul stomatologic Cris Smile?

Cris Smile are cabinetul in Rahova – Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti. Lista completa tratamentelor si a preturilor aferente le gasiti pe site-ul oficial al cabinetului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>