Secretul lenjeriilor de pat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ai vazut lenjerie de lux lenjerie pentru pat frumoase, undeva online, si esti tentat sa cumperi asternuturi, insa experientele din trecut cand ai cumparat produse de proasta calitate te pun putin pe ganduri? Inainte de a incepe sa faci cumparaturi, aici vei gasi cateva lucruri interesante pe care ar trebui sale stii despre lenjeria de pat.

Evita etichetele cu “ingrijire usoara”. Acest lucru inseamna ca materialul a fost tratat cu formaldehida, o substanta chimica toxica, care nu se va estompa. Formaldehida este un pericol pentru sanatatea ta. Asternuturile de bumbac tratate inseamna substante toxice care vor fi inhalate de tine in timp ce dormi. Formaldehida nu se spala chiar si cu incercari repetate. Stai departe de lenjerie de pat din bumbac “perfecte” pentru a-ti proteja sanatatea.

Inlocuirea fetelor de perna este cea mai usoara (si cea mai rentabila si eficienta) pentru a improspata aspectul lenjeriei de pat. Este recomandat sa le inlocuim la fiecare 6 luni sau la un an.
Pentru a evita sa se sifoneze, ia lenjeria de pat din uscator in timp ce este calda si aseaza-o pe pat. Vei obtine acelasi efect ca si la calcare.

Feriti-va de “bumbac organic.” In timp ce acest lucru inseamna ca fibrele ar fi putut fi cultivate organic, aceasta nu inseamna ca materialul a fost prelucrat, fara substante chimice toxice.
Cand este vorba de gasirea asternutului perfect ia in considerare senzatia care iti place mai mult, si alege tipul de tesatura care crezi ca este potrivit pentru tine.

Cand vine vorba de spalatul lenjeriilor de lux pentru pat, un truc cu o minge de tenis te poate ajuta sa scapi de scame. Atunci cand le speli, pune in masina o minge sau doua, si problema este rezolvata. De asemenea, spala lenjeria de pat pe ciclu delicat cu apa rece – temperaturile calde descompun fibrele iar lenjeria de pat se va deterioara mai repede.
Ai observat vreodata ca lenjeria iese din masina de spalat rasucita? Este, probabil, pentru ca ai umplut prea tare masina si nu exista suficient spatiu.

Fa-ti patul in fiecare dimineata. In acest fel acarienii si praful vor fi la un nivel minim. In plus, este o modalitate simpla de a realiza o sarcina usoara, pentru cateva momente dupa ce te-ai trezit!
Fiind constient de aceste detalii despre lenjerie de lux pentru pat iti va fi mai usor sa ai grija de aceste accesorii nelipsite din dormitorul fiecaruia dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>