Pleci in vacanta? Ce accesorii auto iei cu tine?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Urmeaza sa plecati intr-o excursie de sfarsit de an si veti conduce mai multi kilometri pana la destinatie? Avand in vedere ca dumneavoastra si ceilalti prieteni sau membri ai familiei vor petrece mai multe ori in masina, este util sa luati in considerare achizitionarea unor accesorii auto. Unele accesorii fac ca masina sa fie mai sigura, iar altele fac ca timpul petrecut in masina sa fie mai placut si mai agreabil pentru toata lumea. Haideti sa descoperit cateva astfel de accesorii auto utile pentru orice calatorie cu masina.

1. Sistem GPS. Este primul accesoriu pe care l-as pune pe lista. Daca inca masina dumneavoastra nu este dotata cu un GPS, trebuie sa va achizitionati unul inainte sa plecati la drum lung in sezonul rece. Va propunem un sistem de Navigatie GPS si Player VIDEO 7inch http://accesoriiautopam.ro/ la un pret accesibil. Este simplu de folosit si va ajuta sa iesiti din impas atunci cand nu stiti pe unde sa o luati. Multe familii aleg sa-si petreaca sarbatorile in afara tarii si merg pana acolo cu masina. Sa conduci in alta tara poate parea o sarcina extrem de dificila, dar avand un sistem GPS pe care te poti baza, totul devine mult mai simplu.

2. Incarcator auto pentru telefon http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=viewProd&id=11&tip=diverse_electro. Costa doar 40 de lei si te ajuta sa-ti incarci telefonul atunci cand esti in masina. Are functii de voltmetru, ampermetru, termometru si bineinteles incarcator cu doua porturi USB cu o putere de 3.1 amperi.

3. Modulator FM MP3 cu Handsfree Gama Premium http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=viewProd&id=33&tip=audio_video_radio. Chiar daca pleci in vacanta asta nu inseamna ca nimenu nu te va mai cauta la telefon. Si avand in vedere ca este interzis sa vorbesti cu telefonul la ureche in timp ce conduci, solutia poate sa fie acest modulator ce va permite sa vorbiti la telefon prin handsfree. Se conecteaza usor la telefon, este prevazut cu o baterie si include un cablu usb pentru a fi incarcat (tot din masina).

4. Monitor 4,3″ LCD universal de vedere in spate ID430 http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=viewProd&id=1&tip=diverse .

5. Suport de tableta si telefon. Pentru pasagerii care se afla pe bancheta din spate poate fi util un suport de tableta. Se pot juca pe tableta sau pot viziona un film. Totul mult mai usor.

Pe http://accesoriiautopam.ro/ gasiti acum o multime de gadgeturi inteligente, accesorii de interior si de exterior, care pot spori siguranta masinii dumneavoastra, o pot face mai confortabila, mai eleganta si personalizata.

Descoperiti acum cele mai potrivite accesorii auto pentru nevoile dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *