Vrei sa cumperi un incarcator laptop? Iata ce trebuie sa stii inainte

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Incarcatorul de laptop reprezinta un accesoriu esential care va ajuta sa incarcati bateria unui laptop. Daca nu aveti incarcator, practic nu puteti folosi laptopul dupa epuizarea bateriei. Incarcatoarele se conecteaza la priza printr-un cablu cu 2 sau trei pini. Unele incarcatoare sunt mai mari, iar altele sunt mai mici ca si aspect fizic, dar ce trebuie sa intelegeti este ca fiecare laptop are nevoie de un anumit tip de incarcator. Sigur ca exista incarcatoare care se potrivesc la mai multe serii de laptopuri (in general de la acelasi producator). Cand alegeti un incarcator de laptop automat va trebui sa va uitati la cati Volti si cati Amperi scoate. Dar nu va ghidati niciodata doar dupa acest lucru, pentru ca incarcatoarele pot avea mufe diferite. Astfel va puteti alege cu un incarcator cu paramentri doriti (volti si amperi) dar cum mufa care nu se potriveste cu laptopul dumneavoastra si in consecinta nu-l puteti folosi.

Pentru ca totul sa fie mai usor pentru dumneavoastra, iata ce trebuie sa faceti atunci cand vreti sa cumparati un incarcator laptop:

– verificati daca intr-adevar incarcatorul este defect. Unele incarcatoare au led-uri pe ele (beculete mici). Daca led-ul este verde atunci incarcatorul functioneaza. Daca nu se aprinde cel mai probabil nu intra curent in el. De ce spunem acest lucru? Pentru ca atunci cand aveti impresia ca incarcatorul nu functioneaza, de fapt poate fi o alta cauza a problemei: poate mufa este defecta si incarcatorul nu face contact cum ar trebui cu laptopul, poate bateria este defecta si de aceea laptopul nu se mai incarca deloc sau poate ca incarcatorul este bun, dar cablul de alimentare dintre el si priza s-a defectat. Prin urmare, este esential sa diagnosticati problema bine, pentru ca altfel va puteti trezi ca ati comandat un incarcator laptop nou dar ca acesta nu va rezolva problema cu care va confruntati.

– dupa ce ati ajuns la concluzia clara ca incarcatorul este defect, in continuare puteti sa va uitati dupa un incarcator laptop nou. Cel pe care il comandati trebuie sa fie indentic cu cel pe care il aveati deja. Aici pot fi anumite diferente, in sensul ca unele incarcatoare pot fi originale si in consecinta sunt mult mai scumpe, iar altele pot fi compatibile, mult mai avantajoase la pret.

Pentru incarcator laptop original la pret avantajos sau compatibil la cel mai mic pret accesati laptopstrong.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *