Monitorul Philips PowerSensor are grijă de ochii tăi și planeta ta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Consum redus cu până la 80% prin intermediul PowerSensor și design eco
  • Format al imaginii de 16:10
  • Mod LowBlue pentru protejarea ochilor
  • Tehnologie IPS pentru culori depline si unghiuri largi de/pentru vizualizare

București, 8 decembrie, 2016 MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare anunță lansarea unui nou model de monitor LCD de 24 de inci făcut să aibă grijă atât de sănătatea utilizatorilor cât și de cea a planetei. Cu un design user-friendly cât și caracteristici eco-friendly, noul monitor include un senzor (PowerSensor) care închide ecranul atunci când nimeni nu se află la birou, precum și modul special LowBlue care reduce cantitatea de lumină albastră la care sunt expuși ochii utilizatorilor. Acest monitor îmbunătățește productivitatea indiferent de birou, datorită performanței culorilor și a unghiurilor largi de vizualizare oferite de tehnologia panourilor IPS, a formatului imaginii 16:10 precum și a avansatei conectivități USB 3.0.

Bunăstare la locul de muncă/la birou

Referindu-se la productivitatea user-friendly a noului monitor, Artem Khomenko Product Manager Philips monitoare Europa din cadrul MMD a declarat – “Indiferent că e vorba de munca de la birou sau de cea facută de acasă, oamenii/utilizatorii petrec multe ore în fața monitoarelor zi de zi. Acest nou monitor face parte din angajamentul nostru continuu de a dezvolta produse inovatoare, care să păstreze sănătatea utilizatorilor în urma orelor lungi de muncă dar care să și sprijine productivitatea acestora”.

Menținerea ochilor într-o stare cât mai proaspătă și sănătoasă este cheia pentru o mai bună bunăstare la locul de muncă. Cu toate acestea, expunerea îndelungată/excesivă la lumina albastră a ecranelor poate dăuna sănătății ochilor. Modul LowBlue al noilor monitoare LCD 240B7QPJEB/240B7QPTEB contracarează acest impact asupra vederii. Dezvoltat pentru a îmbunătăți starea de bine, modul LowBlue utilizează o tehnologie cu un software inteligent pentru a reduce aceste unde scurte ale luminii albastre. Modul LowBlue este completat de tehnologia Philips Flicker-free (anti-scintilație), o soluție pentru reglarea luminozității și reducerii pâlpâirilor imaginilor redate pe ecran pentru o vizionare mai bună/confortabilă. Monitorul are de asemenea un suport de tipul SmartErgoBase, pe care utilizatorii îl pot înclina, răsuci și regla pe înălțime întocmai ca ecranul să poată fi adaptat conform preferințelor utilizatorilor pentru a livra o experiență de vizionare cât mai confortabilă. De asemenea, ca un beneficiu secundar (util), baza păstrează, cablurile curate și ordonate.

Monitor cu recomandări/acreditare eco

Acest nou model de monitor de la Philips a fost proiectat pentru a fi un produs eco-friendly. Este realizat în proporție de 85% din mase plastice reciclate (TCO Edge) acest fapt minimizând impactul producției asupra mediului înconjurător. Pe întreaga durată a funcționarii, monitorul reușește să economisească energie extrem de eficient prin intermediul PowerSensor. Mai exact, PowerSensor este un “senzor de oameni” integrat ce emite și primește semnale infraroșii inofensive, care detectează dacă este sau nu cineva în fața ecranului, reușind să reducă luminozitatea ecranului atunci când de fiecare dată utilizatorul pleacă din fața ecranului. Acest lucru reduce consumul de energie cu până la 80% și prelungește durata de viață a monitorului.

Afișare performantă a ecranului

Recomandarea/acreditarea eco a acestui monitor reprezintă un factor care contează cât se poate de mult în calitatea ridicată a vizionării. Tehnologia avansată IPS creează unghiuri foarte largi de vizualizare de 178/178 grade pentru vizionarea din aproape orice unghi – chiar și din lateralele ecranului. Indiferent dacă utilizatorii lucrează cu tabele mari pe ecran sau cu documente “stufoase”, datorită formatului de 16:10, cele două variante ale monitorului, 240B7QPJEB/240B7QPTEB sunt perfecte pentru orice tip de aplicații mulțumită spațiului mare de lucru oferit. Utilizatorii vor aprecia imaginile clare și culorile vii pentru orice aplicații care necesită o precizie constantă a culorilor și a luminozității. Rama foarte îngustă a monitorului reduce distragerea atenției și face din ecran un spațiu ideal pentru afișarea multi-screen, sau pentru suprapunerea mai multor aplicații de lucru. De asemenea, monitorul reușește să livreze aceeași calitate și pentru vizualizarea fotografiilor sau a imaginilor video.

Conectivitate profesională

Pentru a răspunde necesității de conectivitate cu o întreagă gamă de surse de date, acest nou monitor este echipat cu VGA, DisplayPort și HDMI universal. Iar pentru un transfer super-rapid, acesta beneficiază de port ​USB 3.0, care permite ca datele să fie trimise la 5.0 gbit/secundă (aprox. de 10 ori mai mare decât viteza USB 2.0). Interfața USB este compatibilă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de transferul de date și de pe dispozitivele USB 2.0.

Cele două variante ale noului monitor LCD Philips 240B7QPJEB/240B7QPTEB vor fi disponibile din această iarna în magazinele de specialitate la prețul de 1.569 lei, respectiv 1.619 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *