Surprinde-ti seful de Craciun intr-un mod cat mai placut

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Desi multi dintre noi si-ar fi dorit sa fie antreprenori din pacate aceast lucru nu poate fi facut de catre toata lumea. Avand in vedere acest lucru dar si faptul ca pentru a putea trai avem nevoie de bani printre altele, suntem nevoiti sa ne ducem la munca, fie ca ne place fie ca nu. Pentru ca relatia cu seful nu este de fiecare data cea mai buna relatie pe care am putea-o avea, pe parcursul unui an exista anumite ocazii prin intermediul carora putem imbunatati aceasta relatie. Sarbatorile de iarna reprezinta una dintre aceste ocazii.

Venirea acestor sabatori coincide cu sfarsitul de an si implicit cu o mini vacanta. De asemenea aceasta sarbatoare mai inseamna si oferirea de cadouri celor cu care avem o anumita relatie, indiferent ca este vorba despre relatie personala ori profesionala.
Pentru ca am afirmat mai sus ca sarbatorile de iarna reprezinta una din ocaziile cu ajutorul carora putem imbunatati relatia pe care o avem cu seful iata cateva idei pe care le putem materializa atunci cand ne gandim la cadouri pentru sef.
cadouri
Ei bine, seful nu poate sub nici o forma sa lipseasca de pe lista celor care vor primi cadou din partea noastra.  Deoarece nu vrem sa dam gres cu acest cadou trebuie sa fim foarte atenti la detalii in momentul in care achizitionam cadoul pentru sef. Modul in care acesta se comporta la birou poate fi un etalon foarte util atunci cand ne gandim ce cadou sa ii achizitionam. Avand in vedere acest aspect in cazul in care seful este mai traditionalist atunci cu siguranta ca il vor impresiona in mod placut cadourile care desi la prima vedere sunt depasite din punct de vedere tehnologic ele sunt perfect functionale si utile.

La polul opus este seful pasionat de tehnologie atat de tare incat incearca in fiecare zi sa caute solutii tehnice prin care poate imbunatati randamentul firmei. Pentru ca acest tip de sef sa fie impresionat de cadoul primit trebuie ca bugetul alocat acestei operatiuni sa fie destul de consistent pentru ca acestia sunt greu de impresionat. Am zis greu, nu imposibil! Gadget-uri de ultima generatie ori accesorii pentru gadget-uri sunt doar doua din cadourile care ar putea impresiona un astfel de sef.

Sefii pasionati de lectura sunt cel mai usor de impresionat avand in vedere pasiunea lor. Pe langa faptul ca alegerea cadoului pentru astfel de persoane nu este o misiune grea nici din punct de vedere financiar nu ne putem plange deoarece costul cadoului pentru astfel de sefi nu este mare, ba dimpotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *