Echipati-va clinica cu un ecograf bun, ACUM!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ecografele sunt echipamente ce lucreaza cu ultrasunete ce emit unde sonore proiectate pe un obiect pentru ca in final sa se obtina imagini ale tintei dorite.

Diagnosticare cu ultrasuntele este extrem de utilizata azi atat in cazul pacientilor si chiar in clinicile veterinare pentru evaluare leziunilor tisulare, a tendoanelor moi, pentru verificarea organelor interne, detectarea unei sarcini, evaluarea aparatului reproductiv.

Necesitatea unor ecografe de calitate

Azi aproape ca este de neconceput pentru o clinica sau un spital sa nu aiba in dotare un ecograf performant. Iar pe masura ce tehnologia avanseaza ecografele devin din ce in ce mai precise, mai usor de folosit si mai complexe. Totul pentru o diagnosticare cat mai buna si un tratament de vindecare pe masura. In ceea ce priveste urmarirea sarcinilor ecografele se folosesc azi la scara larga, astfel ca azi orice femeie insarcinata ar trebui sa faca cel putin o ecografie pana la nastere. In functie de sarcina, viitoarele mamici isi pot urmari fatul din burtica periodic venind la medic si facand aceste ecografii. Ecografia este o metoda non-invaziva si se pare ca realizata cu moderatie in sarcina nu are efecte secundare asupra fatului.

ecografe

Diferenta dintre radiografii si ecografii este ca radiografiile oferta o imagine de ansamblu asupra abdomenului sau a corpului, in timp ce ecografiile prezinta imagini in miscare, mult mai complexe. Arata structura unui organ interne, lucru extrem de util in diagnosticul pacientilor. Un alt avantaj este faptul ca ultrasunetele sunt mai rapid si mult mai usor accesibile comparativ cu alte modalitati avansate de captare a imaginii.

Ecografe Mindray la Ultrasonic

Daca sunteti in cautarea unui ecograf bun il gasiti acum pe Ultrasonic. Avem in oferta ecografe alb-negru dar si color, ecografe stationare si chiar portabile, ecografe 4D, cu functii performante, pentru aplicatii diverse. Clinica dumneavoastra are nevoie de cele mai bune echipamente medicale pentru a se face remarcata ca fiind de incredere in randul pacientilor iar ecografele de calitate ar trebui sa se afle in capul listei de necesare.

Ecografe Doppler Color Mindray DC-8

Mindray DC-8 sunt unele din cele mai performante ecografe pe care le recomandam in prezent clientilor nostri. Sunt stationare, formate dintr-un monitor cu diagonala mare de 19 inch si cu rezolutie inalta de 1280 x 1024 pixeli, suficient inca sa vedeti foarte bine toate detaliile afisate – atat dumneavoastra cat si pacientii dumneavoastra. Pentru usurinta in utilizare panoul de control este gandit in termeni ergonomici: ecran cu touchscreen de 10.4 inch, tastatura intuitiva, taste fixe si solide etc.

Este ideal pentru a fi folosit in sectia de cardiologie pentru ca lucreaza la o viteza foarte mare.

Este prevazut cu 4 porturi USB pentru diverse dispozitive externe si optional puteti comanda adaptor de retea wireless. HDD-ul din dotare are o capacitate de 1 TB fiind foarte mare astfel incat sa puteti stoca toate datele pacientilor dumneavoastra fara grija de a ramane fara spatiu suficient. Mindray DC-8 este fabricat dupa cea mai noua tehnologie, este ergonomic, usor de utilizat si intuitiv. Va fi o satisfactie foarte mare sa puteti scana cu acest ecograf pentru a obtine imaginile necesare formularii unui diagnostic pertinent si a unui tratament optim pentru fiecare pacient in parte.

Calitatea si performanta sunt sustinute mai ales de tehnologia 3D de producere a sondelor, cele mai importante componente dintr-un ecograf. Aceasta tehnologie patentata de Mindray optimizeaza latimea de banda a imaginii astfel ca transmisia devina mult mai buna. Zgomotul este redus foarte mult iar rezolutie laterala este si ea optimizata. Pentru a se obtine o transmitere acustica mai buna s-a imbunatatit de asemenea si tranferul termic dintre materialele folosite.

Pentru ecografe performante Doppler Color Mindray DC-8 la preturi excelente va invitam sa ne apelati la 021 320 10 55 sau 0722 300 458. Oferim garantie si posibilitate de achizitionare in leasing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *