Protejeaza-ti copii prin intermediul bijuteriilor din cristal

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Datorita calitatilor sale, cristalul este una dintre cele mai dorite pietre in momentul in care vine vorba despre bijuterii, acest lucru datorandu-se elegantei dar si rafinamentului de care da dovada cristalul. Nu doar pentru adulti utilizarea de bijuterii cu cristale este benefica ci si pentru cei mici. Daca privim mai atent lucrurile cei mici au mult mai multa nevoie de bijuteriile cu cristal decat au adultii. Desi la prima vedere acest lucru pare ilogic, beneficiile pe care bijuteriile cu cristale le emana asupra copiilor reprezinta explicatia logica pentru care am afirmat faptul ca bijuteriile cu cristal sunt mult mai utile copiilor decat adultilor. Pentru a intelege mai bine de ce afirm acest lucru, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante beneficii oferite de catre purtarea cristalelor de catre copii.

Jadul este recomandat pentru a fi purtat de catre copii cu probleme emotionale ori de catre cei care nu au incredere in propriile forte. Aceasta recomandare se bazeaza pe faptul ca jadul sporeste increderea in fortele proprii precum si ajuta la crearea unui psihic foarte puternic din toate punctele de vedere.
Ochiul de tigru reprezinta o alta piatra semipretioasa ce trebuie purtata de catre cei mici pentru ca si aceasta piatra vegheaza asupra modului in care copii se dezvolta. Departarea energiilor negative precum si mentinerea copiilor pe drumul cel bun reprezinta doar doua dintre beneficiile pe care le ofera purtarea de catre cei mici a acestei pietre semipretioase.

Rebeliunea specifica copiilor este temperata foarte bine de catre cuartul roz, motiv pentru care aceasta piatra semipretioasa trebuie sa se gaseasca in permanenta asupra copiilor. Pe langa aceasta calitate, cuartul roz mai este folosit si pentru calmarea anxietatii ori a starilor de frustrare.
Pirita este o alta piatra semipretioasa care se adreseaza in general copiilor pentru ca si despre aceasta piatra se spune ca are puteri miraculoase, protejarea copiilor de duhurile rele fiind cea mai importanta putere pe care o are acest tip de piatra.

Avand in vedere ca toate aceste pietre pot fi achizitionate prin intermediul celor de la e-crystals.com la un raport calitate pret foarte bun, recomand tuturor celor care au citit acest articol accesarea acestui magazin online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *