Fortifica-ti organismul cu produse apicole

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Produsele stupului au devenit foarte cautate si apreciate in domeniile sanatatii. Produsele apicole sunt remediul naturist accesibil pentru atat de numeroase afectiuni, pe post de aliment sau sunt foarte apreciate in domeniul cosmeticii si infrumusetarii.

Efectele terapeutice ale laptisorului de matca crud

Laptisorul de matca crud este produsul cel mai valoros al stupului. Acesta reprezinta hrana reginelor albinelor si a lavelor in primele trei zile de viata. Am putea spune ca laptisorul de matca crud este adevarata delicatesa. Laptisorul de matca crud este recomandat a se consuma intern. Unul dintre beneficiile consumului acestui aliment-medicament-minune este ca intareste imunitatea. Laptisorul de matca crud actioneaza in profunzimea organismului si ajuta la scaderea colesterolului. De altfel, este foarte recomandat si in cazul tensiunii arteriale marite. Scade si regleaza tensiunea. Laptisorul de matca crud este folosit si recomandat de medicii in cazul persoanelor supuse unor situatii stresante si in cazul depresiilor. Femeile cu probleme endocrinologice pot consuma laptisor de matca crud la recomandarea medicului pentru a regla problemele tiroidei sau cele hormonale.

Cum am facut fata mai usor problemelor iernii

Iarna suntem mai predispusi la racelii si viroze. In fiecare an m-am ales cu cel putin o raceala  pe care am dat-o mai departe. In iarna ce a trecut am reusit sa facem fata si sa tinem piep racelii, intarindu-ne organismul. Am cautat in mediul online alternative naturiste pentru o imunitate intarita. Am citit despre produsele apicole, dintre care doar mierea era produsul apicol cunoscut si pe care l-am incercat. Am comandat produsele pe care nu le incercasem : pastura, laptisor de matca crud, polen crud dar si miere de albine. Dupa consumul de laptisor de matca am simtit ca sunt mai energica si nu mai mi-a fost teama ca pot sa racesc. Mierea de albine a fost un deliciu al fiecarui mic dejun si un aliat al gatului sanatos.Combinatia de laptisor de matca crud, miere albine, ginseng, propolis si polen crud compun renumitele tonice apicole. Pentru a fi plin de energie chiar si in sezonul rece sau cand pierdem noptile, in situatiile stresante, aceste tonice apicole pot fi bateria de rezerva a organismului obosit. Nu doar ca ne pun in miscare dar protejeaza  si ne intaresc sanatatea. Polenul crud este un remediu apicol foarte apreciat care nu produce alergii. Il putem considera un supliment alimentar. Contine o serie de vitamine care ne-au protejat sistemul digestiv. In plus este un tonic intern ideal pentru un ten tanar. Toate aceste produse sunt recomandate in orice sezon. Contin nutrientii si vitamine cu un puternic rol protector asupra sanatatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *