De ce sa mai porti un ceas de mana?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Intrebarea din titlul acestui articol se afla pe buzele multora din noua generatie, acest lucru datorandu-se faptul ca acestia sunt pur si simplu fascinati de smartphone-uri. Avand in vedere ca poti afla cat este ora si uitandu-te la telefonul mobil se pare ca ceasul de mana si-a pierdut utilitatea. Ei bine, din punctul meu de vedere acest lucru nu este adevarat motiv pentru care in continuarea acestui articol iti voi prezenta cateva motive pentru care trebuie sa porti in continuare ceas de mana.

Purtarea unui ceas de mana este cel mai simplu si discret mod de a sti in permanenta cat este ora. Chiar daca poti afla acest lucru si uitandu-te la telefonul mobil, nu este un gest prea frumos de facut atunci cand esti in mijlocul unei intalniri ori alaturi de niste persoane cu care nu ai o relatie apropiata.

Autonomia ceasului de mana este un alt motiv pentru care eu consider ca ceasul de mana trebuie purtat. Spre deosebire de smartphone-uri care se descarca exact atunci cand ai nevoie de ele, ceasul de mana iti va indica in permanenta cat este ora.

Ceasul de mana nu este doar un simplu dispozitiv prin care este afisata ora sau data ci este un accesoriu foarte important pentru stilul vestimentar al unei persoane mai ales in cazul in care vorbim despre ceasuri barbati. Acestea emana din ce in ce mai multa eleganta, rafinament, stil sau chiar opulenta incat sunt considerate adevarate accesorii vestimentare. Dintre toate tipurile de ceasuri de mana comercializate in momentul de fata pe piata ceasurilor de mana cele distribuite de catre guess romania sunt alegerea perfecta atunci cand iti doresti sa utilizezi ceasul de mana si ca accesoriu vestimentar. De pe urma acestui avantaj oferit de catre utilizarea unui ceas de mana deriva un alt avantaj foarte important oferit de catre purtarea unui ceas de mana si anume complimentele pe care le obtii de pe urma purtarii unui astfel de ceas, avantaj pe care cu siguranta nu l-ai obtine daca ai inlocui purtarea ceasului de mana cu utizarea unui smartphone.

In concluzie, avand in vedere motivele prezentate in cadrul acestui articol cred ca orice persoana, indiferent de sex, ar trebuie sa poarte un ceas de mana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>