CompaniaDDD.ro – Unitate Protejata din 2016

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cand am aflat pentru prima data de Compania DDD aceasta nu avea avizele necesare pentru a functiona ca si Unitate Protejata. Incepuse demersurile (era prin 2015) si avea deja angajate persoane cu dizabilitati. Procedurile nu sunt simple. O firma nu poate deveni peste noapte Unitate Protejata.

Acum insa, CompaniaDDD.ro functioneaza ca si Unitate Protejata si are toate avizele necesare.
Compania DDD este o firma deratizare infiintata in 2011. De-a lungul timpului a oferit servicii de cea mai buna calitate si s-a dezvoltat intr-un mod placut, ceea ce a facut-o sa ajunga in Top 5 Cele mai bune firme deratizare din Romania.
Compania DDD urmareste implicarea activa pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati si ofera transparenta, seriozitate si calitate. Angajatii cu dizabilitati ai companiei sunt alesi cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania.

Compania functioneaza in mod legal, avand autorizatie de la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varsnice pentru a functiona ca si Unitate Protejata si autorizatie de prestare servicii de deratizare de la Primaria Bucuresti. Serviciile oferite sunt conform standardelor ISO 9001, ISO 12001 si OHSAS 18001.
CompaniaDDD.ro este o firma deratizare unica in Romania prin faptul ca este singura care functioneaza ca si Unitate Protejata. Se lucreaza cu solutii de calitate, se stabileste un program clar, se intervine rapid si se ofera garantie pe toata durata contractului. Clientii au fost intotdeauna multumiti de calitata serviciilor oferite.

Pentru cei care nu stiu, o Unitate Protejata este o companie care are din totalul de angajati cel putin 30% persoane cu dizabilitati. La Unitatile Protejate apeleaza companiile care au peste 50 de angajati si care vor sa nu mai plateasca bugetului de stat suma aferenta faptului ca nu au 4% angajati cu dizabilitati. In Romania, legea 448/2006 obliga companiile cu mai mult de 50 de angajati sa aiba cel putin 4% persoane cu dizabilitati. Daca nu, fie trebuie sa plateasca bugetului de stat, fie trebuie sa incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata autorizata, asa cum este Compania DDD.

Serviciile oferite de Compania DDD sunt de folos si obligatorii in orice firma, deoarece peste tot e nevoie de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.
Daca esti din Bucuresti, Timisoara, Constanta sau Targu Jiu, ia legatura cu cei de la DDD, daca nu, cauta o Unitate Protejata din orasul tau, chiar daca e vorba de alte produse/servicii.
Astfel te poti implica si tu si le poti ajuta pe persoanele cu dizabilitati sa se integreze mai usor pe piata muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *