ELKO Romania anunta organizarea cursului Axis Communications’ Academy la Brașov

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente și solutii IT, anunta organizarea Axis Communications’ Academy la Brașov.

In perioada 17-18 august are loc la Brașov cursul organizat de ELKO Romania pe tema ”Network Video Fundamentals”. Cursul este sustinut de reprezentantul Axis Comunications in Romania, Bogdan Gavril, trainer cu experienta in instruirea pe tema sistemelor de supraveghere video.

ELKO, distribuitor autorizat Axis Communications, organizeaza in Romania periodic cursuri Axis Communications Academy, anul acesta fiind primul eveniment de acest gen organizat la Brașov.
„In calitate de distribuitor autorizat, ELKO Romania organizeaza in fiecare an mai multe sesiuni de instruire și certificare Axis, atat in București, cat și in tara. Solutiile pe care le propune ELKO pentru securitate și monitorizare video sunt completate astfel de programe de training și certificare care sa ii ajute pe partenerii noștri sa valorifice pe deplin potentialul supravegherii video și sa implementeze solutii de calitate“, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKO Romania.

Pe parcursul celor doua zile, Axis Academy acopera atat prezentari și demonstratii, cat și sesiuni de hands-on și exercitii practice de laborator necesare partenerilor care instaleaza solutiile Axis. Programele de training derulate de ELKO Romania includ atat informatii legate de procesul de vanzare al echipamentelor, cat si informatii tehnice despre cum se realizeaza configurarea si instalarea unei solutii, la cele mai inalte standarde.

Obiectivul cursului este de educare și informare asupra diferitelor aspecte legate de supraveghere video, precum: instalarea unei camere video de retea; selectarea tipului de camera potrivit și instalarea ei; moduri de a folosi eficient latimea de banda și capacitatea de stocare; image usability, bit rate optimization și analiza video, aplicatii inteligente, precum și solutii potrivite pentru diferite utilizari. Sesiunile de prezentari sunt imbinate cu testarea de functionalitati. La absolvirea cursurilor, participantii care detin abilitatile prezentate primesc diploma de certificare Axis Communications.

Superioritate tehnologica Axis Communications
In cadrul evenimentului sunt prezentate o serie de produse si tehnologii de ultima generatie, cursatii putand testa camerele de retea AXIS M3048-P, AXIS M2025-LE, dar si recorderul AXIS Camera Station S2008 si extenderul PoE AXIS T8129.

Modelul AXIS M3048-P integreaza tehnologia Zipstream care poate reduce latimea de banda si capacitatea de stocare necesara cu peste 50%. Camera ofera utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza suprafete extinse, senzorul video putand capta informatii in 360 de grade. Este o camera de tip mini dome fisheye, are un design minimalist si este discreta. Mai mult, suporta stream-uri multiple si beneficiaza de avantajele unei noi tehnologii de dewarping electronic, ce functioneaza atat la nivelul camerei, cat si la nivelul clientului. Functiile acestei tehnologii pot fi accesate prin intermediul AXIS Camera Station, precum si prin intermediul altor platforme de video management, atat pentru materialele inregistrate, cat si pentru modul live.

AXIS T8129 este un extender ce nu are nevoie de o alimentare separata, fiind usor de instalat si de folosit. Modelul este compatibil cu toate camerele de retea Axis si este adresat instalarilor la interior. In functie de midspan si de modelul de camera, cu ajutorul AXIS T8129 conexiunea poate avea intre 200, respectiv 400 de metri. Toate modelele de echipamente Axis mentionate se pot comanda de catre integratori prin intermediul ELKO Romania.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și solutii IT din regiune, reprezentand 180 de producatori și oferind o gama larga de produse și servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa și Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane de dolari.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializata in distributia unei game largi de echipamente și solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT și de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza și revand solutii IT, sisteme de comunicatii și supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *