Xerox si PARC incheie un parteneriat cu Innovation Lab pentru dezvoltarea unor solutii pentru sistemul de sanatate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Xerox_registered mark (2)
Xerox Corporation si PARC, o companie Xerox, vor colabora cu Innovation Lab, o companie Innovation Institute, pentru a dezvolta solutii destinate industriei serviciilor de sanatate, imbinand tehnologia medicala, ingineria si robotica.

“În cadrul acestui parteneriat, ne-am propus sa aducem la aceeasi masa o organizatie specializata in tehnologii avansate – cum ar fi electronicele imprimate, machine learning (sistemele bazate pe invatarea automatizata) si inteligenta artificiala – si un grup de medici, angajati si parteneri din industria sanatatii”, spune Steve Hoover, CTO Xerox. “Împreuna, vom dezvolta noi produse, idei si concepte care pot fi produse si vandute pentru a reduce costurile si a transforma modul in care sunt livrate serviciile de sanatate.”

“Ne bucuram sa lucram alaturi de companii ale caror inovatii tehnologice – de la Ethernet si tehnologia de imprimare cu laser, pana la interfata grafica de utilizare si computing – au dus, practic, la crearea de noi industrii si vom beneficia in demersurile noastre de bogata lor experienta globala,” spune Larry Stofko, vice-presedinte executiv, Innovation Lab. “Parteneriatul cu Xerox si PARC ne va permite sa producem o schimbare reala si durabila in domeniul sanatatii.”

Innovation Institute lucreaza cu medici, angajati si parteneri din industria sanatatii pentru a dezvolta noi produse, idei si concepte care pot fi apoi comercializate prin intermediul Innovation Lab. Innovation Lab lucreaza, de asemenea, cu organizatii precum Cleveland Clinic Innovations, Global Healthcare Innovations Alliance, California Institute of Technology, si Society of Physician Entrepreneurs (SoPE).

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. În fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Despre PARC
PARC, o companie Xerox, reprezinta un business de pionierat (Business of Breakthroughs®). Adepta al unui sistem deschis al inovatiei, compania ofera servicii personalizate de R&D, tehnologie, exemple de bune practici si proprietate intelectuala companiilor din topul Fortune 500 si Global 1000, startup-urilor si partenerilor si agentiilor guvernametale. Compania creeaza noi oportunitati de business, scurteaza timpul necesar de la proiectarea pana la comercializarea unui produs pe piata, optimizeaza resursele interne si reduce riscurile pentru clientii nostri. De la inceputurile sale, PARC a dezvoltat numeroase platforme de tehnologie si a contribuit la crearea efectiva a multor industrii. În 2002, PARC a devenit o subsidiara independenta detinuta de Xerox si isi continua activitatile de cercetare in sprijinul business-urilor clientilor sai. Pentru a afla mai multe despre PARC, accesati www.parc.com sau trimiteti un mesaj la engage@parc.com.

Despre Innovation Lab
Innovation Lab este o subsidiara a The Innovation Institute, o companie independenta, societate cu raspundere limitata, care isi propune sa dezvolte solutii inovatoare pentru a transforma livrarea serviciilor de sanatate. The Innovation Institute apartine unor organizatii de sanatate, non-profit. În cadrul proiectelor dezvoltate, medici, angajati si parteneri din industria sanatatii colaboreaza la proiectarea si producerea de noi produse si idei, cu sprijinul oferit de Innovation Lab. Institutul este compus din trei elemente distincte – un laborator de inovare, un fond de investitii si un grup de shared services (Enterprise Development Group) – iar motto-ul sau este “sa faca mai multe, cu mai putine resurse, pentru mai multi oameni.” Pentru mai multe informatii, accesati www.ii4change.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *