Samsung reduce la jumătate timpul de spălare cu tehnologia QuickDriveTM

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Samsung_QuickDrive_4
Noua mașină de spălat WW8800M cu tehnologie QuickDriveTM accelerează spălatul rufelor fără să compromită calitatea procesului de spălare, datorită funcțiilor inteligente şi hubloului AddWashTM

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat tehnologia revoluţionară pentru maşini de spălat QuickDriveTM, în cadrul IFA 2017 în Berlin. Tehnologia QuickDriveTM înjumătăţeşte1 timpul de spălare şi stă la baza maşinii de spălat WW8800M. Spălarea rapidă constă într-un ciclu de doar 39 minute pentru rufele zilnice, oferind utilizatorilor soluţia de a economisi timp, soluție pe care şi-au dorit-o dintotdeauna, fără să compromită calitatea spălării, eficienţa energetică, îngrijirea ţesăturilor şi durabilitatea.
„QuickDriveTM revoluționează industria electrocasnicelor, reducând substanţial timpul pe care utilizatorii îl alocă spălatului rufelor şi permițând astfel gestionarea mai productivă a timpului liber”, spune B.S. Suh, Executive Vice President Digital Appliances Business la Samsung Electronics. „Noua maşină de spălat WW8800M funcţionează pe baza tehnologiei QuickDriveTM şi asigură o calitate superioară a spălării, profitând de funcţiile inteligente.”

Calitate superioară a spălării cu tehnologia Samsung
Tehnologia QuickDriveTM de la Samsung înjumătăţeşte durata spălării şi reduce consumul de energie cu 20%1, fără să compromită calitatea spălării. Cuva specială Q-DrumTM este formată din două piese: cuva principală şi un disc în partea din spate, care se roteşte independent. Spre deosebire de maşinile de spălat convenţionale, care rotesc îmbrăcămintea de sus în jos în timpul programului, WW8800M roteşte îmbrăcămintea de sus în jos în cuvă, iar discul din spatele cuvei efectuează o mişcare din spate în faţă, generând o acţiune dinamică care înlătură murdăria rapid, într-un ciclu de spălare complet şi intens.

Mai mult, tehnologia QuickDriveTM a fost testată independent de Intertek, cea mai mare organizaţie de testare şi inspecţie. Intertek a confirmat că tehnologia QuickDriveTM asigură aceeaşi calitate de spălare şi grijă pentru ţesături pe care le asigură produsele existente, în timp ce reduce semnificativ durata spălării.
Maşina de spălat WW8800M încorporează multe dintre tehnologiile de spălare Samsung, precum EcoBubbleTM, care amestecă detergentul cu apă și aer, făcîndu-l să pătrundă în ţesături mai repede, eficientizând curățarea chiar și la temperaturi scăzute.

Maşini de spălat mai inteligente, cu funcții IoT
Pe parcursul programului de spălare, QuickDriveTM oferă o gamă de funcții utile. Echipată cu tehnologie IoT, WW8800M dispune de un asistent virtual numit Q-rator, cu 3 funcții inteligente care ajută utilizatorul în procesul de spălare.

 Laundry Planner – permite utilizatorilor să planifice timpul de încheiere a programului de spălare, astfel încât să își poată stabili în voie alte activități.
 Laundry Recipe – oferă recomandări automate pentru alegerea programului de spălare, în funcție de culoare, țesături și gradul de murdărie stabilit de utilizator, pentru a elimina încercările cu rezultate ineficiente.
 HomeCare Wizard – monitorizează mașina de spălat de la distanță, astfel încât să alerteze utilizatorul în cazul în care apar orice probleme și să ofere asistență

Modelul WW8800M dispune de asemenea de tehnologia AddWashTM, ce permite adăugarea unor articole oricând în timpul ciclului de spălare 2. De la o șosetă uitată la un articol delicat3 care trebuie pus la spălat mai târziu în timpul programului de spălare, AddWash™ permite de asemenea adăugarea detergentului sau balsamului în orice moment. Îmbinarea dintre asistentul virtual Q-rator și AddWash™ dezvoltă sinergii care simplifică și ușurează orice proces de spălare a rufelor.

Durabilitate și eficiență
Nu în ultimul rând, modelul WW8800M este creat pentru a oferi performanță îndelungată. Echipată cu tehnologia Digital Inverter, mașina de spălat reduce zgomotul și consumul de energie, oferind însă durabilitate4 fără precedent și păstrând pe toată durata de funcționare aceeași calitate. În plus, noua mașină de spălat dispune de mai multe funcții de economisire a energiei, având posibilitatea de a economisi în timpul programului de spălare5 cu 50% mai multă energie decât cel mai înalt standard de eficiență energetică, A+++. De asemenea, încălzitorul Ceramic Heater+ cu înveliș anti-aderent este cu 55% mai eficient decât încălzitoarele convenționale6, astfel încât să păstreze performanța și durabilitatea pentru mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *