Masini de inchiriat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dintre toate serviciile, inchirierea este foarte avantajoasa fiindca te ajuta sa rezolvi o problema stringenta pentru un timp si sa nu iei o decizie gresita. De pilda este foarte bine sa inchiriezi rochia de ocazie sau rochia de mireasa, in loc sa blochezi o suma considerabila de bani in imbracamintea pe care nu o porti decat de doua ori in viata, mai ales daca nu dispui de resurse financiare. Nimeni nu va sti ca rochia care-ti vine ca turnata este inchiriata.

Este o solutie sa stai cu chirie pana iti permiti sa cumperi o casa. La fel stau lucrurile si cu o masina. Este posibil sa nu dispui de posibilitati financiare ca sa o intretii, de aceea cand ai nevoie urgenta de un mijloc elegant si bun de deplasare, adreseaza-te firmei de inchirieri auto Bucuresti!
In anumite imprejurari, masina personala chiar te-ar incomoda. Imagineaza-ti ca trebuie sa zbori la Londra la ora 4, iar tu vii in Bucuresti de la Sighisoara, fiindca nu ai gasit alta cursa mai avantajoasa de pe un aeroport apropiat orasului tau. Sa vii cu masina ta, ar trebui sa o lasi in aeroport pana la reintoarcere, lucru imposibil. Si atunci solutia cea mai buna este sa rezervi o masina care sa ti se livreze la Sighisoara cand pleci si la aeroport cand te reintorci.

Stii foarte bine ca serviciile masini de inchiriat Bucuresti sunt disponibile non stop si chiar daca nu stii exact cand te intorci, rezervarea o poti face si de la Londra.
Ca si in cazul rochiei inchiriate, daca esti la prima experienta te tot gandesti:
-daca lovesc masina
-daca ramane in pana cand imi este lumea mai draga si nu ajung la timp
-daca nu pot sa achit costurile, adica una scrie pe site si alta ma pun ei sa platesc.
Reprezentantii firmei stiu insa ca si daca ai avea masina ai fi atent cu ea, iar cu cea inchiriata vei fi si mai responsabil. Iata care sunt solutiile la indoielile tale:
-daca prin absurd strici masinia, ti se opreste garantia, dar vei fi suficient de prevazator fiind banii tai in joc.
-autoturismele sunt verificate mereu, dar daca ramane in pana masina inchiriata de tine, dai un telefon si va fi repede inlocuita. Nu te lasa nimeni in trafic fara suport.
-special sunt facute contractele si preturile afisate la vedere ca tu, clientule, sa alegi ceea ce poti achita.
Nimeni nu te pacaleste fiindca te asteapta si a doua si a treia oara!
Iti este mai dificil la prima experienta, dupa aceea vei devein dependent, mai ales ca la a doua, a treia inchiriere nu ti se mai opreste garantia si tarifele se pot negocia usor. Rent a Car tine cont de clientii loiali si doreste sa-i faca prieteni pe viata.
Este bine sa te gandesti la posibilitatea inchirierii si cand masina ta este in reparatie, iar tu ai drumuri multe de facut!
Firma care implineste 10 ani de activitate pune la dispozitia clientilor si scaune auto pentru copii, fara sa perceapa vreo taxa pentru acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *