Xerox lanseaza proiectul Set the Page Free, in colaborare cu autori din intreaga lume

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lee Child for Wire
Xerox a lansat proiectul SET THE PAGE FREE, care consta intr-o carte in format electronic (e-book), conceputa alaturi de 14 autori din intreaga lume. Cartea va include capitole semnate de scriitori premiati, dar si o poezie si un cantec, pentru a spune intr-un mod cat mai creativ povestea locului de munca modern, oferind diferite perspective asupra birourilor din intreaga lume.

Continutul de pe SetThePageFree.com este foarte divers, multumita colaboratorilor extrem de creativi ai proiectului. Astfel, site-ul contine scurte video-uri, fotografii in exclusivitate, extrase din capitole si podcast-uri ale catorva dintre autorii proiectului – Lee Child, Joshua Ferris, Roxane Gay si Gary Shteyngart. In urmatoarele saptamani, va fi disponibil si continutul creat de Jonathan Ames, Billy Collins, Jonathan Coulton, Sloane Crosley, Jonathan Safran Foer, Chip Kidd, Valeria Luiselli, Alain Mabanckou, Aimee Mann si Joyce Carol Oates.

Xerox a pus intotdeauna accentul pe inovatie si pe optimizarea modului in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. In contextul actual, asta inseamna livrarea unor experiente peste asteptari, care le permit utilizatorilor sa faca trecerea cu usurinta de la lumea fizica, la lumea digitala, iar proiectul Set the Page Free duce mai departe acest spirit creativ.

Tehnologiile, solutiile software si aplicatiile Xerox ii ajuta pe colaboratori de-a lungul proiectului in activitatile lor – fie ca este vorba de traducerea unor documente folosind Xerox Easy Translator Service app, tehnologia de recunoastere vocala sau scanarea si incarcarea de materiale in cloud.

“Ne aflam in centrul schimbarilor care au loc in biroul modern,” spune Jeff Jacobson, CEO Xerox. “Fie ca vorbim despre un scriitor care trebuie sa predea un numar de pagini, despre un manager de vanzari care se pregateste pentru vizita unui client sau despre proprietarul unei mici firme pe care doreste sa o extinda, utilizatorii trebuie sa poata lucra fara probleme, de oriunde s-ar afla. Proiectul Xerox ilustreaza intr-un mod creativ toate aceste conexiuni pe care tehnologiile si solutiile Xerox le fac posibile in viata reala.”

Ca parte a proiectului, Xerox va sprijini eforturile globale pentru alfabetizare prin donatii catre organizatiile non-profit 92nd Street Y si Worldreader.

Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu 92nd Street Y, o comunitate si un centru cultural non-profit, care s-a ocupat de editarea pentru productie a versiunii finale a cartii. 92nd Street Y creeaza legaturi puternice intre cititorii si scriitorii din intreaga lume prin intermediul programelor globale de alfabetizare, al festivalurilor digitale, al seminariilor online si evenimentelor transmise prin livestream.

“Este o oportunitate minunata sa poti colabora cu scriitorii care ne-au oferit atatea povesti fabuloase, pentru a putea explora ce inseamna in zilele noastre munca de birou. Impreuna, ne-am dorit sa creionam imaginea locului de lucru modern,” a explicat Bernard Schwartz, director Unterberg Poetry Center, 92nd Street Y.

Worldreader, o organizatie globala non-profit, impartaseste viziunea Xerox privind potentialul tehnologiei de a genera schimbare. Organizatia promoveaza cititul in mediul digital in comunitatile defavorizate, ajutand la crearea unei lumi unde oricine poate citi. Organizatia deserveste peste 500.000 de copii si familii din 50 de tari, oferindu-le acces gratuit la o librarie digitala.

Cartea va fi disponibila sub forma unui eBook in limba engleza, gratuit, si va fi lansata la nivel international la sfarsitul lunii octombrie. Incepand cu 19 septembrie, vor fi lansate versiunile in limba franceza si spaniola ale site-ului.

Pentru descoperi interviurile video cu autorii, sau a asculta podcast-uri cu fragmente din carte, dar si pentru informatii privind lansarea, accesati SetThePageFree.com si urmariti hashtag-ul #SetThePageFree.

 
Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *