Psihologul autorizat stie cel mai bine ce inseamna promovare SEO

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Am ales sa studiez psihologia ca sa ajut oamenii sa depaseasca traume din trecut care le-au marcat destinul. Ma ingrijora faptul ca depresia se instala de la varste tot mai fragede. Cand am citit in presa despre inmultirea cazurilor de depresie care degenereaza in sinucideri in randul copiilor, am hotarat ca este cazul sa ma dedic psihologiei.

A fost o vocatie pusa in slujba dorintei de a ajuta, dar stiti cum se spune:”enoriasii trebuie sa umple traista preotului, iar bolnavii pe cea a medicului”. Nu vorbesc aici de spaga, ci de plata cinstita a consultatiilor ca sa pot supravietui fiindca ma costa chiria si intretinerea cabinetului si nu sunt scutita de foame, sete si de achitarea facturilor. Am apelat la prieteni pentru a mi se face reclama pe retelele de socializare si prin viu grai. Stiu sigur ca au facut-o cu toata inima, dar in zadar. Oamenii au retincenta in a merge la psiholog si a interactiona cu acesta. Sa ma reprofilez? Era tarziu. Intr-o zi, am tastat pe tableta sintagma “cabinet psihologie” si cautarile m-au trimis la concurenta. Aveau site-uri tematice bine structurate, unde oamenii putea face programari si pune intrebari. Se cunoaste ca o mana profesionista le facuse promovare seo.
In acel moment mi-am asumat lipsa clientilor. Ignorasem publicitatea online, iar acest lucru se razbuna pe profesia si cariera mea. Oamenii cauta un psiholog bun pe internet, in secret, fiindca le vine greu sa marturiseaca nevoia de consultatie si de tratament la acest specialist. In ignoranta lor, multi confunda psihologul cu psihiatrul.

Le-am facut o vizita la sediul lor, iar la o cafea am stat de vorba. Mi-au prezentat argumentat nevoia de a avea un site bine facut:
-daca este prietenos, se incarca rapid si pot fi contactata lejer prin intermediul lui, oamenii il vor accesa cu placere la orice ora din zi si din noapte. Un site, un magazine online reprezinta o forma de publicitate inepuizabila. El sta acolo, martor serviciilor pe care le oferim, in timp ce toate celelalte forme de publicitate sunt trecatoare.
-exista numeroase secrete, pe care specialistii le stiu, care ma ajuta sa ajung concurenta din urma si sa o intrec. De aceea nu este suficient sa detii site-ul sau magazinul, ci trebuie sa fie promovat in mod perseverent.
-scutind timpul clientilor si facilitand programarile demonstrez ca ii respect si le inspir incredere.
A fost greu, in sensul ca am muncit in echipa, dar experientele si rezultatele sunt de neuitat. De pilda o pacienta avea crize depresive grave, in februarie, in ciuda faptului ca avea o familie care o iubea si o pretuia si un statut social de invidiat. Mi-am pus toata priceperea si tot ceea ce am studiat in facultate sa rezolv acest caz si am reusit. Daca aflam istoricul, puteam vindeca trauma. Si am reusit. Din pacate, in luna februarie, clienta mea, care mi-a devenit prietena intre timp, fiind un copil nedorit a fost aruncat in tomberon si doar un trecator milos a salvat-o de la moarte.

Datorita specialistilor de la Itexclusiv.ro am redat linistea sufleteasca multora, iar eu imi indeplinesc menirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *