Cine ma invata cum sa invat la engleza?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Trebuie sa marturisesc ca scoala de tip cazon din trecut m-a facut sa prefer sa fiu autodidact. Mi-am facut studiile universitare la fara frecventa si ma mandresc cu asta. Lucram si ma chinuiam in acelasi timp sa-mi iau toate examenele cu note onorabile. Cuidat! Desi nu-mi place scoala, sunt condamnata sa-mi petrec toata perioada activa de viata in acesta institutie: “pentru pacatele mele sunt profesor” (cum spunea Gavrilesc, personajul din La Tiganci, de Mircea Eliade).
Imi place sa invat acasa temeinic si sa ma duc la examene bine pregatita, sa fiu ascultata si, daca se poate laudata pentru ceea ce spun, fiindca am multe idei bune si originale.
Anul acesta ma pregatesc pentru unul dintre cele mai serioase examene: admiterea la doctorat.
Trebuie sa fac lucrarea care sa ajute oamenii sa comunice etic in toate imprejurarile. Imi sta pe suflet mai ales ca am fost si sunt victima etichetarilor, violentelor si deviantelor verbale de orice tip. Proba de foc o reprezinta insa examenul de competente lingvistice, in urma caruia voi obtine certificatul lingvistic, act important ce-mi completeaza dosarul de admitere.

Stau de vorba serios cu profesorul coordinator, iar acesta imi spune:
Englishconnection.ro!
Tonul categoric ma face sa cred ca doreste sa schim titlul lucrarii, fiindca mi s-a spus ca exista putine lucrari de acest tip, iar eu am raspuns ca vreu sa le imbogatesc pe cele care sunt pe piata.
-Sa nu incerci sa inveti singura engleza pentru examenul de obtinere a certificatului imi spune, ca este imposibil! Ai muncit mult sa ajungi pana aici, acorda importanta si lucrurilor pe care le consideri “detalii”! In plus, este posibil sa gasesti lucrari foarte valoroase din domeniul comunicarii in limba engleza.
“Scoala, scoala, scoala. Nu mai scap o data de scoala!” repet in timp ce ii sun.
Imi raspunde o voce amabila si fixam data si ora primei intalniri. Deja sunt gatuita de emotii si imi tremura picioarele. Sunt satula de profesori pedanti si aroganti! Poate ca nu sunt de vina ca au devenit asa, ci sistemul i-a sculptat dur.
Imi tremura picioarele si doresc sa nu mai ajung. Facem cunostinta, mi se da testarea, se porta elegant cu mine, iar tracul dispare.
-Noi va vom invata limba engleza pentru toata viata, imi promit! Cunostintele se vor inradacina in mintea dumneavostra si veti putea comunica usor, de cate ori veti avea ocazia.
Mi-am dat seama dupa cursuri si dupa ce am obtinut punctajul maxim ca afirmatiile lor nu erau simple vorbe. Am invatat cu placere limba engleza, profesorul fiind bine pregatit, empatic si generos, stimulandu-ne mereu creativitatea si imaginatia. Nu voi uita experienta didactica pe care am avut-o cu Englishconnection.ro!

I-am multumit domnului profesor care imi coordoneaza cercetarea si mi-a raspuns zambind ca stie de la toate seriile dumnealui de studenti ca de 30 de ani, institutia mentionata are cele mai bune rezultate pe tara la examenele de limbi straine, indiferent de categoria de varsta!
Consider ca trebuie sad au mai departe ceea ce am primit, de aceea recomand cu caldura sa va pregatiti cu Englishconnection.ro toate examenele de limbi straine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *