Teddybar anuleaza nelinistile mamei care doreste sa fie activa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In societatea moderna natalitatea a scazut simtitor, iar acest aspect este foarte nelinisititor. Nu poti sa fii multumit cand populatia este in curs de imbatranire, cand multe case raman goale si multe sate sunt destinate pustiirii. Care sunt cauzele majore? Doua:
-Femeile vor mai intai sa puna bazele unei cariere, sa-si termine facultatea, sa se realizeze, sa cumpere casa, masina, mobila impreuna cu partenerul de viata, iar cand doresc un copil constata ca este prea tarziu sa-l mai poata avea
-Frica teribila ca nu au cu cine sa-l lase cand parintii vor fi la munca, teama ca nu se vor descurca sa-l creasca (atat material, cat si spiritual), prejudecata ca nu vor fi parinti suficient de buni.
Lipsa de informare determina aceste temeri, fiindca teddybar.ro este programul dorit de orice copil. Angajarea unei bone, chiar si interne poate fi o amenintare atat pentru copil, cat si pentru familie. De multe ori a ramas bona, iar mama copilului a trebuit sa plece… In cazul in care sotul a fost cu capul pe umeri, s-a descoperit ca bona, care nu stia de camerele de luat vederi ascunse, fura din casa sau maltrata copilul. Bunicii nu mai au rabdarea necesara si energia, chiar daca sunt plini de dragoste, dar o cresa care urmareste si garanteaza:
-dezvoltarea fizica a copilului
-cultivarea intelectului
-imbogatirea permanenta a limbajului
-dezvoltarea emotionala armonioasa
-socializarea este institutia care alunga temerile mamei si ii permite sa-si continue viata activa dinainte de sarcina. Este greu pentru o femeie obisnuita cu serviciu, cu un salariu rezonabil sa accepte sa devina casnica si sa stea cu copilul. Nu ca nu si-ar dori asta, dar imaginati-va doua-trei rate pentru casa si amenajarea acesteia si intelegeti faptul ca dintr-un salariu nu se pot achita. In plus, cheltuielile pentru cresterea unui copil nu se acopera nici 10% din alocatie!
Conceptul Teddybar primeste la cresa copii de doua grupe de varsta: 1-2 ani si 2-3 ani.
Asociatia Teddybar are grija de copii dumneavoastra, iar tarifele sunt acceptabile pentru ca orice mamica sa-si stie micutul in siguranta, cat se afla la serviciu. La cresa exista trei variante de program:
– program scurt 7: 45 – 12:00 (tarif 850 lei)
– program mediu 7: 45 – 14: 00 (tarif 1000 lei)
– program lung 7: 45 – 18: 00 (tarif 1250 lei)
Programul poate fi prelungit pana la ora 19, daca se achita un tarif suplimentar. Managerii s-au gandit la toate detaliile, de pilda, daca parintii nu-si pot aduce sau lua copiii de la cresa, la cerere se asigura si transportul acestora. Programul zilnic al copiilor verifica toate aspectele legate de dezvoltarea lor.
Ziua incepe cu primirea copiilor si servirea micului dejun( mancare sanatoasa si verificata, meniuri adecvate varstei, care sa asigure toate substantele de care au nevoie copiii). De la 9-12 copiii au activitati de gimnastica, jocuri distractive, cursuri de engleza si germana intensive, fara sa ii plictiseasca sau oboseasca. Activitatile se sisteaza de indata ce scade capacitatea de concentrare a micutilor.
In intervalul 12-13 se serveste pranzul, urmat de 2 ore si jumatate de somn. Copiilor li se spun povesti inainte de culcare, nu sunt bruscati sau certati, cand gresesc li se atrage atentia parinteste. La ora 16 primesc o gustare, apoi urmeaza activitati pe arii de stimulare si plecarea acasa a copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *