CE LENJERIE SEXY ȚI SE POTRIVEȘTE CEL MAI BINE

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fie că vorbim de clasica lenjerie sexy pentru femei, fie că vorbim de costumele de tip role play, alegerea pieselor potrivite nu este chiar atât de simplă pe cât pare. Mai ales dacă întrebarea după care te ghidezi este: Care va fi reacția lui când mă va vedea?

Ei bine, înainte să te gândești ce va crede partenerul, ar trebui să te gândești cum te vei simți tu când vei purta lenjeria sexy pe care o alegi. În altă ordine de idei, pasul către o alegere potrivită ar trebui să înceapă cu răspunsul la întrebarea:

Ce lenjerie sexy să nu porți?

Răspunsul este foarte simplu: evită piesele vestimentare erotice care te fac să te simți oricum altcumva numai sexy nu.

Nici un bărbat nu vrea să porți o lenjerie care te te strânge, nu îți vine bine sau te face să te simți ciudat, te scoate din zona ta de confort și transformă întreaga imagine în ceva total opus a ceea ce înseamnă erotic și sexy.

Cu siguranță orice bărbat își dorește ca partenera sa să poarte acea lenjerie sexy care o face să se simtă ca o adevărată zeiță, gata să dea frâu liber imaginației și senzualității. Orice bărbat își dorește ca partenera sa să poarte ceva care să o facă să se simtă încrezătoare și fabuloasă, indiferent dacă lenjeria este sau nu pe gustul partenerului.

Nimic nu omoară pasiunea și cheful mai mult decât o lenjerie care te face să arăți oricum numai sexy nu: orice piesă care te strânge sau te incomodează în vreun fel nu va face decât să-ți transforme zâmbetul senzual într-o grimasă deloc atrăgătoare.

În asta constă tot secretul!

Bărbații se simt atrași de lenjeria sexy pentru femei dintr-un motiv extrem de simplu: se simt măguliți și excitați de ideea că te bucuri atât de mult de momentele intime petrecute cu ei, încât vrei să acorzi momentului o atenție deosebită și să-l transformi în ceva cu adevărat special.

Așadar, dacă nu lenjeria sexy pe care vrei să o porți nu te face să te simți într-adevăr senzuală, atrăgătoare și pe deplin conștientă de propria sexualitate, cu siguranță nu ai făcut alegerea potrivită! Nu va spori plăcerea partenerului și cu siguranță nici pe a ta.

Oferta din sex shop-uri este destul de variată și cu siguranță vei avea de unde alege. Fiecare corp are propria frumusețe și senzualitate, așa că trebuie să te cunoști foarte bine pentru a alege ceva care îți evidențiază atuurile.

În cele mai  multe cazuri, femeile își concentrează sexualitatea doar asupra anumitor zone ale corpului, în funcție de dimensiuni și proporții. Unele au sânii mai dezvoltați, altele posteriorul sau zona coapselor. Lenjeria sexy are funcția de a evidenția, atât cât trebuie, exact aceste calități erotice ale corpului feminin.

Așadar, în funcție de modelul de lenjerie sexy, atenția bărbatului cade asupra diferitelor părți ale trupului:

  • Corsetul atrage atenția asupra sânilor

2

  • Costumele sexy tip BabyDoll atrag atenția asupra bustului, datorită felului în care evidențiază linia corpului

1

  • Costumele sexy tip Body scot în evidență, într-un mod foarte senzual, zona gâtului și a coapselor

3

Lista opțiunilor este multiplă, așa că intrați pe un sex shop online și verificați produsele existente în stoc. Cu siguranță veți găsi ceva care să vi se potrivească și să vă facă să vă simțiți cu adevărat sexy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *