Parusan ma ajuta sa fiu o mama buna si frumoasa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cand auzeam pe alte femei tinere ca se plang ca le cade parul ingrozitor dupa nastere, in special in perioada alaptarii, credeam ca mie nu mi se va intampla asta niciodata.

Aveam un fir sanatos si un par des, “par de cal”, cum imi spuneau apreciativ cei de la saloanele de coafura unde ma duceam din cand in cand. Ii aplicasem putine tratamente chimice. Fiind asa de sanatos si frumos, il purtam lung sau in codite.

Totul a fost perfect cu parul meu, pana la aparitia minunii din viata noastra care ne umple casa si sufletele. Am nascut-o pe Coralia de Craciun si am considerat-o ca fiind darul nostru divin. Din perioada sarcinii m-am documentat despre valoarea laptelui matern si m-am hotarat sa o alaptez cu orice pret, mai ales ca sunt o mamica sanatoasa, nu beau cafea, mananc foarte rar ciocolata, iar alcool nu beau niciodata.

La doua luni dupa nastere au inceput sa-mi cada suvite intregi de par. M-am gandit ca daca se continua in ritmul acesta, voi avea nevoie de o peruca. Dar am avut sansa ca motoarele de cautare a remediilor pentru caderea parului sa ma conduca spre cea mai eficienta solutie: parusan pharma4you.ro.

Denumirea produsului mi-a placut si m-a atras. Doream parul meu sanatos de altadata, adica sa fiu si o mamica buna, dar si una tanara si frumoasa, mai ales ca in curand urma botezul Coraliei.

Am cercetat parerile utilizatorilor si 95% erau favorabile. Probabil restul nici nu actionase la timp. Daca stai pana ti se vede scalpul si nu intreprinzi nimic, de unde sa mai vrei par sanatos!

Ma nelinistea insa altceva. Era clar faptul ca produsul se afla in top si ca este comandat si folosit de multi oameni, numai sa nu coste o avere, mai ales ca veniturile noastre se diminuasera de cand ma aflam in concediu pentru cresterea copilului. Multe prietene mi-au spus ca una dintre cele mai aprovizionate si ieftine farmacii este Pharma4you. Le-am dat dreptate dupa ce am vazut ca sticluta de 200 ml sampon stimulator Parusan costa doar 350 de lei si in set este insotit de un dispozitiv  pentru masajul delicat al scalpului, care completeaza tratamentul.

Dupa doua-trei utilizari, parul meu a incetat sa mai pice. Am perseverat si am observant cum radacinile devin din ce in ce mai rezistente. Cand cea mica infigea manutele in parul meu, firele nu se rupeau. La o luna, a inceput sa-mi creasca par in zonele unde inregistrasem pierderi masive.  Podoaba capilara mi-a fost restaurata in intregime dupa un an de terapie cu Parusan.

Acum nu mai alaptez, iar Coralia merge la gradinita, cu toate acestea nu am renuntat la tratament. Un fir de par nu-mi cade pe haine sau prin casa de cand ma spal cu Parusan si imi masez scalpel cu dispozitivul minune!

De ce am scris acest material? Pentru a ajuta mamicile care considera cel mai important lucru daruirea laptelui matern fiintelor carora le-au daruit viata si care privesc cu tristete cum le cad suvite intregi de par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *