Experiente pozitive cu piese auto BMW

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Este plin internetul cu anunturi cu piese auto BMW, dar daca nu selectezi corect informatia, risti sa te alegi cu piese de la alta marca de masina sau cu produse deteriorate, pe care ai dat banii, dar nu poti sa le folosesti. Multi dintre prietenii mei au patit-o. De pilda, au luat legatura cu particulari, prin intermediul site-urilor cu anunturi vanzare-cumparare si au comandat piese de la ei. Au achitat contravaloarea, iar cand au desfacut coletele s-au trezit cu cuie ruginite in loc de piesele de care aveau nevoie. Curierul plecase, marfa fusese achitata, pacaleala mare cat o masina BMW.

Nu au avut voie sa deschida coletul la livrare si au ramas cu banii dati. Daca s-ar fi informat corect, ar fi aflat ca APBSERVICE este cel mai serios furnizor de servicii in materie de reparatii, revizii si piese de Bmw, iar ei nu-si pacalesc niciodata clientii fiind numarul 1 in tara printre firmele de profil. Ei au multe principii pe care ar trebui sa le gasim la toate atelierele auto din tara. Iata cateva dintre ele:
-orice client este important si problema fiecaruia trebuie rezolvata, chiar daca este minuscula si tariful operatiunii este nesemnificativ
-oamenii au nevoie de masinile lor, fiindca de aceea au dat banii pe ele, prin urmare trebuia sa stea cat mai putin in atelier si cat mai mult pe strada. Echipe de profesionisti se mobilizeaza pentru ca masina sa fie gata reparata in cateva zile, indiferent de gravitatea problemelor sale tehnice.

-banii oamenilor trebuie pretuiti fiindca se obtin cu eforturi. De aceea fac ei lucrari de calitate excelenta la preturi minime. Din respect pentru client utilizeaza piese originale si verificate.
-nu se fac diferente intre clienti, toti sunt tratati la fel, indiferent de valoarea manoperei.
-masinile sunt pastrate in conditii de maxima securitate
-piesele livrate la domiciliu sunt de cea mai buna calitate, iar clientii au voie sa deschida coletele pentru a se convinge de acest lucru.
Orice posesor de Bmw ar trebui sa-i caute fiindca sunt furnizori de servicii onesti, iar 98% dintre beneficiari se declara multumiti de experienta pe care au avut-o cu ei.
Firma are toate aprobarile si certificatele la zi si detine tehnologie de ultima generatie prin care poate face la rice ora o diagnoza computerizata a masinii si reparatii in orice compartiment al acesteia.

Reprezentantii firmei pretuiesc si timpul oamenilor, de aceea si programarile se pot face cu maxima usurinta, iar piesele comandate sunt primite acasa intr-un timp record. In plus, daca la alte ateliere clientului i se impune sa aduca anumite piese si pentru asta el este obligat sa ia la rand toate magazinele de piese auto, aici detin tot felul de piese necesare reparatiilor, iar in cazul in care nu sunt pe stoc, acestea pot fi procurate rapid.
Calitatea profesionistilor si a serviciilor de aici plaseaza APBSERVICE pe primul loc in top si determina fluxul mare de clienti, dar modul in care se organizeaza in slujba unei cauze bune se concretizeaza in programarea urgenta si repararea masinii in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *