Daikin a depășit obiectivul campaniei „Plantăm Aer” și plantează 13.000 de copaci în data de 18 noiembrie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Campania de responsabilitate socială “Plantăm aer”, al cărei mecanism a constat în plantarea unui copac pentru fiecare unitate de aer condiționat vândută în perioada 5 iunie – 15 septembrie, a atins rezultate extraordinare, depășind obiectivul companiei de a planta 10.000 de copaci. Astfel, prin susținerea clienților și a partenerilor, Daikin contribuie la acțiunile inițiativei Plantăm Fapte Bune în România cu 13.000 de puieţi, pe care îi va planta în data de 18 noiembrie, în 9 județe din țară.

 “Încă de la început, campania «Plantăm Aer» s-a bucurat de o susținere impresionantă.

Românii au devenit conștienți de pericolele încălzirii globale şi că sănătatea noastră este dependentă de sănătatea mediului înconjurător. Mai mult, au început să înţeleagă necesitatea adoptării unui comportament responsabil față de natură şi faptul că responsabilitatea este atât individuală, cât și colectivă.

Suntem mândri că am depășit target-ul stabilit inițial, de 10.000 de copaci, și astfel, putem ajuta și mai mult mediul, prin plantarea unui număr important de puieţi pe terenuri fără vegetație forestieră, predispuse sau afectate de diferite procese de degradare. Acest lucru a fost posibil, în primul rând, datorită clienților Daikin care au dorit să se implice în povestea unui viitor mai verde, cât și datorită partenerilor noștri, cărora le mulțumim că au susținut această acțiune.”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

“Suntem bucuroși și recunoscători că Daikin s-a alăturat inițiativei naționale pe bază de voluntariat, desfășurată pentru al treilea an consecutiv. Obiectivul nostru este de a crește numărul de suprafețe împădurite din România, iar acest parteneriat ne oferă sprijinul și încrederea de care avem nevoie pentru a ne duce visul mai departe”, a declarat Simona Camburu, Coordonator Fundraising PFBRo.

Prin campania «Plantăm Aer», dar și prin alte acțiuni pe care urmează să le desfășoare, Daikin își propune să atragă atenția asupra stării îngrijorătoare a pădurilor din România și să influențeze comportamentul publicului larg în vederea protejării mediului înconjurător.

Astfel, prin sincronizarea eforturilor se urmărește îmbunătățirea situației actuale și consolidarea unui climat curat și sănătos pentru generațiile viitoare.

 În data de 18 noiembrie, Daikin și voluntarii din echipă vor planta suprafețe noi pe terenurile din Moinești – jud. Bacău, Cozieni – jud. Buzău, Jegălia – jud. Călărași, Grecești – jud. Dolj, Vladmir – jud. Gorj, în timp ce la Peștera – jud. Constanța, Lețcani – jud. Iași, Armășești – jud. Ialomița și Utvin – jud. Timiș se revine pentru completarea cu puieți a terenurilor pe care s-au mai organizat plantări în anii trecuți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *