Cucoana cocheta, doresc inmormantare cu gust!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Toata viata mi-a placut sa fiu eleganta, sa merg cu capul pe sus, sa fiu machiata si coafata cu gust! Imi cresteau plamanii cand se uita lumea (in special barbatii bine dupa mine) si radeam in hohote cand se loveau de cate un stalp sau calcau in vreo groapa fiindca nu se mai uitau pe unde merg. Am avut o nunta ca in povesti: cu rochie de zana, cu lautari renumiti si petrecere care a tinut trei zile si trei nopti. Cum mi-am trait viata, va trebui sa imi accept si moartea, asa ca ma asez chiar acum sa-mi scriu testamentul, desi imi doresc sa mai scriu 1000 pana cand moartea ma va vrea!

Cu ce sa incep?
1) Sa nu ma plangeti, caci intotdeauna am plans mai tare eu, dupa ce am vazut oameni plangand! Sa stiti ca nu-mi pare rau de nimic, iar daca mai traiesc 80 de ani, puteti spune ca:”Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul!”
2) Cucoana cocheta (ce sunt, asa voi fi si moarta, sa stiti!) doresc inmormantare cu gust organizata de https://www.funerarenicolas.ro/!
De ce doresc sa se ocupe ei de ultima mea ceremonie?
-Au soferi profesionisti, eleganti, politicosi, care arata si bine!Vreau si eu sa-mi clatesc ochii pentru ultima data la plecare!
-Neaparat o doamna bine trebuie condusa pe ultimul durm cu o masina bine. Doresc autovehicul special autorizat pentru transport persoane decedate, sa nu ma duceti cu masina de carat cartofi sau mobila ca protestez!
-Sicriul sa fie de calitate, hainele si crucea la fel! Profesionistii de la FunerareNicolas.ro au experienta si stiu sa se poarte si cu mortii fitosi. Ei da, se vor purta cu mine ca si cu un ou si vor avea grija si de fata mea, prin urmare nadajduiesc sa ma machieze, desi superstitiile spun ca vai! mortul nu are voie la machiaj si la bijuterii…Eu voi fi o moarta atipica, la fel de frumoasa, la fel de seducatoare si de apetisanta.
-Ei, nu veniti dupa mine, daca nu ma gaseste moartea pe-acasa, ci in Franta, Italia, Germania sau Spania! Mai bine sa vina o gasca de baieti frumosi cu ochii verzi, sa se mire strainatatea ce barbate bine au venit sa ma recupereze! Nu are sens sa alergati voi dupa acte, sa aratati prin semen strainilor catre cadavrul meu. Apelati la consilierul funerar, iar el va spune exactcum se va proceda pentru recuperarea mea, iar voi veti semna doar contractual!
-Sa ma plimbe catre tara si prin tara cu masinile lor, care impugn respectnumai cand le vezi! Ce bine ca mortul nu se mai duce la groapa cu caruta, altfel as fi suportat tot ce mi-ar fi dat calul care trage!
-Nu va zgarciti, caci am bani pusi bine! Nu vreau pe altcineva la capataiul meu, decat pe ei! Ei manipuleaza cu grija sicriul, nu ma trantesc sa-mi sara proteza din gura si sa mi se sparga silicoanele!
Si florile si parastasele sa fie lasate-n seama lor si numai a lor!

Aceste servicii, oferite de Funerare Nicolas, sunt de o calitate foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *