ELKO participa la Internet & Mobile World 2017

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta participarea la Internet & Mobile World 2017 – cea mai mare expo-conferinta din sud-estul Europei dedicata solutiilor Business to Business. Ajuns la cea de-a VI-a editie, evenimentul se desfasoara in perioada 4-5 octombrie 2017, la Romexpo, in Bucuresti.

ELKO_IMW1

Anul acesta vor fi prezenti peste 140 de vorbitori, 130 de furnizori de solutii din domeniile Enterprise, Securitate & Infrastructura, Echipamente & IoT si Solutii Digitale, intr-un cadru format din 4 zone si prevazut cu 6 scene: scena principala, scena dedicata solutiilor de securitate, scena dedicata dezvoltatorilor, scena solutiilor SMB & Enterprise, scena solutiilor digitale si e-commerce si scena pentru marketing si inovatii.

ELKO expune in standul de la IMWorld o gama larga de echipamente si solutii de afisaj, supraveghere video, computing, statistica si comunicatii destinate mediului de afaceri. Pentru segmentul retail, sunt prezentate solutiile Axis pentru contorizarea 3D a fluxului de oameni si generarea de date demografice cu privire la vizitatori (3D People Counting). Cu ajutorul lor, companiile pot obtine informatii valoroase precum tendinte si tipologii pe care le pot utiliza ulterior pentru optimizarea activitatilor de marketing. Evident, nu lipsesc nici echipamentele de supraveghere video Axis, acompaniate de solutiile profesionale de analiza video si platforme de video management. Disponibile sub forma unei game vaste de modele, acestea sunt folosite peste tot in lume pentru monitorizarea oricarui tip de obiectiv.

Din zona solutiilor pentru comunicare vizuala, cum ar fi dotarea salilor de conferinta ultramoderne, standul ELKO expune solutii de tip Video Wall de la LG Electronics. Tot salilor de conferinte li se adreseaza si sistemele de control, echipamentele de tip Matrix Switch si unitatile de distributie a alimentarii cu energie furnizate de ATEN – solutii prezentate in standul ELKO.

Pentru companiile care isi doresc o mai buna optimizare si centralizare a infrastructurii IT, ELKO expune solutiile APC Smart Bunker. iar prin platformele Supermicro se adreseaza celor aflati in cautarea de solutii de computing flexibile. Nu lipsesc echipamentele mobile rugged de la Getac, ideale pentru cei care lucreaza in conditii de mediu dificile.

Comunicatiile pentru mediul industrial reprezinta o atractie in standul ELKO si sunt reprezentate de solutiile profesionale MOXA. Trendurile in Internet of Things sunt acoperite in cadrul sesiunii M2M & IoT, unde Florin Ciuciu, Business Development Manager ELKO Romania, va explica beneficiile utilizarii solutiilor profesionale pentru companii.

La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8000 vizitatori din mediul de afaceri, din ierarhia superioara de conducere a companiilor, din pozitii de conducere a departamentelor de marketing si IT.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 200 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7500 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

ELKO_IMW2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *