5 motive pentru care trebuie sa iti achizitionezi un iPhone X

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prezentat inca din luna septemenrie, Iphone X poate fi precomandat si in tara noastra, motiv pentru care multi iubitori de Iphone se intreaba daca se merita sau nu achizitionarea noului model de Iphone. Avand in vedere ceea ce ofera acest model de smartphone, cred ca raspunsul la aceasta intrebare este da, categoric. In cazul in care raspunsul ti se pare prea entuziasmant, iata 5 dintre motivele pentru care eu recomand achizitionarea unui Iphone X:

  1. Utilizarea sistemului de recunoastere faciala FaceID este unul dintre cele mai importante motive pentru care eu cred ca Iphone X se va impune pe piata smartphone-urilor o perioada lunga de timp. Chiar daca sistemul Tocuh ID si-a demonstrat utilitatea, sistemul de recunoastere faciala este cel mai inalt grad de siguranta cunoscut.
  2. Posibilitatea de a incarca telefonul prin intermediul tehnologiei wireless precum si posibilitatea de incarcare rapida este un alt motiv pentru care Iphone X se va vinde foarte bine. Din pacate, pentru a putea beneficia de incarcare rapida precum si de incarcare prin intermediul tehnologiei wireless, utilizatorii de Iphone trebuie sa achizitioneze echipamente separate, ceea ce inseamna costuri suplimentare. Insa, avand in vedere costul de achizitie al unui Iphone X, cativa lei in plus sau in minus chiar nu mai conteaza, nu-i asa? Daca tot sunt la capitolul costuri suplimentare trebuie sa precizez faptul ca orice posesor de Iphone X trebuie sa achizitioneze si huse iPhone X astfel incat investita facuta sa fie in siguranta pentru o perioada cat mai lunga de timp. Astfel de huse pot fi achizitionate prin intermediul celor de la BrandGSM.
  3. Atat camera frontala cat si cea principala ofera posibilitatea de a poza si filma la o claritate care bate fara nici un drept de apel multe aparate foto/video. Acest lucru se datoreaza atat megapixelilor, camera frontala avand 8 MP si cea principala 12 MP cat si prezenta unor senzori de stabilizare optica a imaginii captate.
  4. Procesorul A 11 Bionic este un alt motiv pentru care Iphone X trebuie precomandat, mai ales in cazul in care esti fanul gadget-urilor a caror viteza de procesare a informatiilor este foarte mare.
  5. Ecranul de 5.8 inch Oled Super Retina este de asemenea un motiv foarte bine intemeiat pentru a achizitiona un Iphone X deoarece acesta ofera o rezolutie care pur si simplu te lasa fara cuvinte. De asemenea, faptul ca imaginile rulate de catre acest tip de ecran pot fi observate din orice unghi, fara nici un fel de problema, este un alt avantaj oferit de catre achizitionarea unui Iphone X.

In concluzie, chiar daca Iphone X are un pret de comercializare destul de ridicat, din punctul meu de vedere acesta isi merita banii, argumentele in acest sens fiind prezentate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *