Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine pentru al patrulea an consecutiv.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Vodafone s-a clasat pe prima pozitie pentru abilitatile sale de executie si pentru viziunea cuprinzatoare

Pentru al patrulea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea de executie si pentru viziunea cuprinzatoare.

Raport Gartner 2017

„Consideram ca pozitionarea Vodafone de catre Gartner in topul liderilor pentru al patrulea an consecutiv reprezinta un record si o recunoastere pentru istoricul nostru exceptional si pentru pozitia unica in domeniul IoT”, a declarat Erik Brenneis, IoT Director, Vodafone Group. „Dezvoltarea continua a capabilitatilor noastre in domeniul IoT si extinderea portofoliului cu noi tehnologii, precum NB-IoT, ofera clientilor posiblitatea de a profita mai mult de beneficiile Internet of Things”.

Cel mai recent Barometru IoT arata ca proiectele IoT devin din ce in ce mai mari, numarul de solutii la scara larga dublandu-se in ultimul an, iar 61% dintre companii sunt de acord ca transformarea digitala este imposibila fara IoT.

„Mediul de afaceri devine din ce in ce mai competitiv si suntem incantati ca ne-am mentinut pozitia in acest raport. IoT transforma deja vieti si companii, iar viitorul se arata interesant. Potrivit Barometrului nostru, 79% dintre cei care adopta astfel de solutii mentioneaza ca IoT va avea un impact enorm asupra intregii economii in urmatorii cinci ani”, a adaugat Brenneis.

Raportul mondial Gartner „Magic Quadrant” despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.

In Romania, Vodafone ofera, inca din anul 2003, solutii personalizate M2M pentru numeroase industrii precum retail, automobile, logistica si utilitati. Portofoliul M2M acopera o gama larga de necesitati, de la managamentul flotelor auto, telemetrie, administrarea de la distanta a automatelor pentru vanzari, precum si securitate si supraveghere a locuintelor si a cladirilor de birouri.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *