O nunta mai speciala cu o verigheta personalizata

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu siguranta ca nunta este una dintre cele mai importante momente din viata unei persoane, cand destinele a doua fiinte se contopesc  intr-o uniune spirituala vesnica bazata pe iubire, incredere si respect reciproc, mai presus de un simplu cuplu.

Obiectele care marcheaza uniunea a doua persoane sunt verighetele de cununie. In zilele noastre, multe cupluri prefera lucruri mai extravagante, nu neaparat scumpe, cat originale, nemaintalnite pana atunci, care sa impresioneze invitatii la nunta dar si alte persoane pe viitor.

Un astfel de inel verigheta argint poate fi realizat de anumite firme care se ocupa de aceste lucruri, magazine specializate, asa cum este si magazinul Metaphora care ne pune la dispozitie 5 categorii de verighete din argint, un metal pretios preferat de multe persoane, datorita pretului accesibil dar si proprietatilor sale. In opinia mea, cele mai aratoase sunt cele cu specific indian sau thailandez, fiind modele relativ simple, cu diverse gravuri si, la cererea clientilor cu inscriptii de nume sau initiale dar si cele din Nigeria cu insertii de lemn de abanos sau alte pietre pretioase. Cu toate ca aceste modele trebuie ingrijite mai atent, pentru a evita contactul cu apa si zgarieturile.

Putem alege intre modele doar din culoarea naturala a argintului sau modele colorate precum cele Maroc, care au mai multe detalii sau gravuri, in special motive florale. O astfel de verigheta personalizata poate avea si o insemnatate mai mare pentru cei care o poarta. Preturile sunt desigur pe masura calitatii produselor, difera de la un model la altul in functie de complexitatea acestora si de puritatea argintului folosit, desigur.

Cu siguranta ca alegerea unui astfel de model unic de verighete il va surprinde placut pe partenerul tau. Ca orice magazin online care se respecta, la Metaphora toate comenzile peste 200 de lei beneficiaza de transport gratuitm intr-o perioada de maxim 3 zile si desigur si cu o perioada de retur in cazul in care clientii vor ceva mai bun sau diferit. Si pentru a face aceste bijuterii si mai fascinante, cei de aici vi le ofera in ambaje specifice, cadou.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>