Inventiile Alfaparf un rasfat pentru par

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O femeie informata stie tot ce apare nou in industria frumusetii, iar informatiile le afla de pe Esteto.ro.
De pilda nu cred sa nu fi aflat ca Alfaparf investeste in cercetarile sale despre par si inoveaza permanent acest sector de infrumusetare. Asa au aparut: vopseaua permanenta, oxidantul crema, pigmentul concentrat pentru par, produse garantate pentru volum, creme de ingrijire care nu necesita clatire (un mare avantaj avand in vedere penuria de timp) si o gama variata de sampon.

Pigmentul concentrat rosu ofera multiple posibilitati de utilizare, cu toate ca pretul acestuia este de numai 15 lei. El este conceput ca un produs cosmetic cu dublu rol: estetic (vopsire/reimprospatarea nuantei) si ingrijire, putand fi amestecat cu:
-apa. In acest caz nu necesita costuri suplimentare, iar efectul este de reimprospatare a look-ului (stralucire, intensitate a culorii)
-vopsea. La costul produsului se adauga si cel al vopselei, dar din combinatii rezulta culori pe care nu le gasim in comert.
-cheratina. Functia estetica este completata cu cea de intretinere-tratament. Se stie cat de benefica este cheratina pentru par.
-masca speciala pentru par, care poate fi folosita si pentru prima vopsire si acoperirea firelor albe, dar si pentru nuantare
-tratamente de ingrijire. Rolul estetic este dublat de cel de ingrijire si revigorare.

Pigmentii sunt de mai multe tipuri, in functie de culoarea care se vrea a fi revitalizata:
1) Gold 3 se adreseaza tonurilor de blond cald-blond auriu
2) Cooper 4 este gandit pentru parul vopsit aramiu
3) Red 6 intensifica toate nuantele de rosu
4) Ash Gold 13 are in vedere parul de culoare maro deschis, aduce o nuanta de bej elegant si delicate
5) Golden Mahogany 35 aduce un plus de culoare podoabei capilare maro inchis
6) Violet Ash 21 coloreaza placut tonurile de grizonat

Pigmentul poate fi utilizat impreuna cu sampon alfaparf. Femeile moderne stiu ca parul lor are nevoie de un produs de curatare delicat (parfumul excesiv sau mirosurile puternice indica substante chimice daunatoare pentru fir si radacina), dar si bogat in substante nutritive si compusi care revigoreaza radacina determinand si cresterea parului.
Samponul bun, chiar daca este mai scump, se dovedeste mult mai economic decat cel diluat din care folosim un sfert de sticla la fiecare spalat. Samponul Alfapart este concentrat fiind suficiente cateva picaturi pentru o curatire in profunzime a podoabei capilare.

In vremea in care foloseam sampoane dubios de ieftine mi s-a intamplat sa ma umplu de matreata sau de coji.
Acum folosesc Samponul De Restructurare Par Deteriorat pentru a combate efectul nociv al agresinulor fizice si chimice asupra parului meu. Am gresit fata de podoaba capilara prin:
-vopsiri repetate (m-am revopsit si la doua saptamani fiindca nu mi-a placut culoarea, in loc sa astept sa se duca singura)

-tapari. Aveam un par lung si blond, iar la nunti si petreceri se purtau cocurile in bucle. Persoanele care ma aranjau la par il tapau fara mila, iar suvite intregi se rupeau cand il descurcam
-il puneam pe moate in fiecare seara (puteam dormi cu ele nefiind incomode ca bigudiurile), iar varfurile mi se tocau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *