Perloro.ro – rasfat, eleganta si rafinament

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Perloro este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recunoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.
Ghibli isi are denumirea de la un vant exotic, simbolizand putere, forta, viteza, schimbare , descoperirea noului si chiar integrarea in acesta.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia noastra va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.
Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.
genti3
Inca din 1968, Ghibli s-a dezvoltat in Toscana, regiunea unde se regasesc tabacariile si fabricile celor mai renumite case de moda. Pasiunea binomului creativ Piero Manzi si Maura Cioni, fondatorii companiei, a evoluat prin dedicatie, prin perfectionarea continua a modelelor, culorilor, formelor si prin alegerea materialelor de cea mai buna calitate.
Portofelul este un accesoriu indispensabil, ce depoziteaza in siguranta atat bani, cat si acte sau carduri bancare. Fiind utilizat zi de zi, de nenumarate ori, portofelul pentru barbati trebuie sa fie durabil si rezistent.
Indiferent de tipul de finisaj, portofelele par ideale de purtat oricand si oriunde, in functie de dispozitie si de context, mai ales ca isi mentin frumusetea si forma de a lungul timpului.Desi exista suspiciuni la rezistenta pielii de piton, produsele dovedesc exact contrariul, si anume ca pielea de piton este foarte rezistenta in timp comparat cu alte tipuri de piele.

Descopera colectia de portofele pentru barbati Ghibli! Pe langa designul minimalist, functional si versatil, portofelele Ghibli iti vor capta atentia prin particularitatile deosebite pe care le prezinta pielea naturala exotica.Datorita particularitatilor pe care aceasta piele o are, este imposibil ca doua portofele sa arate la fel. Fiecare portofel este unicat..Se vand foarte multe astfel de produse in tari ca Rusia, Tarile Arabe, Polonia,Italia, Marea Britanie, Japonia, Germania si chiar Romania.
portofele
Portofel Piele Piton Barbati Ozzy
Un portofel pentru barbati, din piele piton. Modelul este subtire, incapator si compact. La interior este captusit cu piele bovina si compartimentat pentru 10 carduri. Prevazut cu buzunar interior cu inchidere fermoar si spatiu dedicat actelor de identitate.

De asemenea un organizator deosebit pentru barbati , este acest model, din piele naturala de crocodil. Compartiment documente interior, compartiment inchidere fermoar (se poate folosi drept portofel) si compartiment pentru carduri. La exterior este prevazut cu spatiu dedicat telefonului mobil.
portofele2

Portofel Organizator Piele Crocodil Barbati Croc
O investitie in calitate, arta si distinctie, accesoriile pentru barbati din piele de piton sau de crocodil sunt cu siguranta ceea ce iti doresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *