Ceas unisex TRIWA Niben NIST103

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Brandul de origine suedeza TRIWA lanseaza ceasuri de mana caracteristice stilului casual / fashion. Compania de origine suedeza produce ceasuri barbatesti si ceasuri dama dintr-o gama foarte larga de modele cool, ceasuri prezente pe piata intr-o varietate de culori. Ceasurile produse de compania TRIWA sunt ceasuri din colectia Niben, accesorii inspirate pe cat se poate de mult dinafara sferei industriei ceasurilor.

Din categoria ceasuri dama, ceasul de dama din colectia Niben are in componenta carcasei materialul otel inoxidabil, acest metal este rezistent la socuri de toate intensitatile.

Forma cadranului ceasului TRIWA Niben este rotunda, dimensiunile carcasei ceasului sunt 38 mm in latime cat si 38 mm in inaltime, acesta are o grosime de 10 mm, culoarea cadranului ceasului suedez este gold, display-ul este analog, capacul este infiletat, ceasul este prevazut cu indicatori simpli, culoarea limbilor indicatoare este alba in combinatie cu mov.

Culoarea cadranului este constituita din doua sfere separate dar care sunt intersectate cumva, iar mixul culorilor este turcoaz in partea superioara iar crem in partea centrala a ceasului.

Culoarea principala din care este compusa ceasul TRIWA Niben NIST103 este turcoazul, aceasta este o culoare acvatica, o culoare vie, dar si linistitoare. Sunt nenumarate considerente pentru care culoarea turcoaz a ceasului TRIWA Niben NIST103 merge de minune in combinatie cu nuanta Vanila Crem.

Vanilla Crem este a doua nuanta de pastel ce revine in forta mereu, indiferent de sezon. Vanila Cream este o culoare luminoasa care confera tuturor accesoriilor caldura si rafinament. O putem asorta usor culori cu turcoazul, rosul si maroniul. Nuantele cele mai clasice confera ceasurilor eleganta, rafinament si gennereaza armonie cromatica.

Materialul din care este conceputa cureaua ceasului  suedez TRIWA Niben NIST103 este Piele organica Tornsjo, culoarea bratarii ceasului este maro, se inchide cu o catarama foarte monotona iar este un ceas rezistent la apa, doar ca nu rezista la o presiune foarte puternica (10ATM / 100m).

Culoarea maro deschis este identificata in cureaua ceasului, culoarea ne transmite confort, simplitate si este ideala pentru a fi purtata cu tinutele casual / fashion. Semnificaţiile ei sunt: lemnul, siguranta, casa, confortul, rezistenta, intimitatea, satisfactie, putere, productivitatea, comoditatea.

Piele organica Tornsjo este o piele organica ce provine de la animalele crescute pe terenurile de pasune deschisa. Fermele care vand pielea organica producatorilor de piele Tornsjo sunt certificate ca producatori avizati ale acestor tipuri de piele. Producatorul de piele organica este cel care trateaza produsul, aceasta este tratat folosind scoarta de stejar, uleiuri naturale, taninuri vegetale pentru a pastra pielea și uleiurile naturale.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbati al brandului TRIWA, este o alegere ideala pentru pasionatii de activitati indoor sau pentru iubitorii la aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *