5 motive sa alegi un vas WC suspendat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vas-wc-suspendat-vitra-s50-compact-48cm-7171-9497

De multe ori nici nu ne dam seama cat de diverse pot fi tipurile de vase de toaleta in functie de tipul de instalare, de forma lor sau de alte aspecte. Atunci cand trebuie sa alegi vasul de toaleta potrivit, poti sa intri in dificultate foarte repede, pentru ca atat vasele de WC suspendate, cat si cele cu montaj pe podea au avantajele si dezavantajele lor. Sa vedem ce motive ai sa alegi un vas WC suspendat. Inainte de toate, vasul de WC pe care il cumperi trebuie sa fie cat mai confortabil si daca se poate, sa ocupe cat mai putin spatiu. Ca sa fie confortabil, un vas de WC  trebuie sa fie realizat din materialele potrivite si sa respecte o anumita inaltime fata de sol.

1.Imbunatatirea aspectului general al baii

Vasele de WC suspendate sunt considerate o solutie moderna, pentru ca aspectul lor este mult mai placut decat cel al toaletelor clasice, adica cele montate pe pardoseala. Ele au un aspect minimalist, datorita faptului ca mare parte din elementele lor nu sunt la vedere, rezervorul lor fiind incastrat in perete. Daca folosesti un astfel de vas de WC, baia ta va arata mai putin inghesuita si mai moderna. Alege sa ai o baie aerisita si spatioasa, pentru ca, la urma urmei, iti petreci destul de mult timp din viata in aceasta incapere.

2.Confortul sporit

Daca pentru un adult inaltimea potrivita este undeva intre 38 si 41 de centimetri, pentru un copil ea trebuie sa fie mai mica de 38. Un confort sporit se obtine daca inaltimea creste peste 41. Atunci cand cumperi un vas de toaleta, alege unul care sa fie cat mai confortabil.

3.Economia de spatiu

Vasele de toaleta suspendate iti permit sa economisesti spatiu, pentru ca ele sunt instalate pe perete, la o anumita inaltime de podea. Rezervorul incastrat in perete ajuta mult la economia de spatiu. Alege vasul de toaleta care te ajuta sa castigi cel mai mult spatiu posibil.

 

4.Usurinta cu care se poate curata

-7220-6847

Fiind ridicat de la podea, acest tip de vas de WC este compact, partea inferioara putand fi curatata mult mai usor decat este sa cureti piciorul unui vas de WC cu montaj pe podea. Alege vasul de toaleta suspendat si curatenia in baie va fi mult mai usoara.

5.Diversitatea de modele disponibile pe piata

Cu toate ca tipul de instalare permite ca vasele de toaleta suspendate sa fie in mare parte minimaliste din punct de vedere al designului, exista foarte multa varietate in acelasi timp, deci poti alege dintre designuri foarte diferite intre ele. Fa cea mai buna alegere in functie de preferintele tale!

Dezavantaje

Printre dezavantajele vaselor WC suspendate, primul pe care il observam este probabil pretul. Vasele de toaleta cu montaj pe podea sunt deci solutia mai accesibila, insa daca vrei sa profiti cu adevarat de avantajele unui vas de WC, alege vasul suspendat. Instalarea este putin mai dificila, pentru ca necesita sustinere buna. Pentru a realiza aceasta sustinere in mod corespunzator, trebuie instalata o plasa in perete. Reparatiile sunt mai greu de facut tocmai din cauza ca rezervorul este incastrat in perete, care va trebui spart in caz de nevoie, adica la reparatii majore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *