ALD Automotive intră în provincie cu trei reprezentanți regionali, în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara Reprezentanții regionali deservesc clienți din 24 de județe Peste 50% dintre mașinile livrate de ALD Automotive către companiile românești au mers în afara Bucureștiului

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 14 noiembrie 2017 – ALD Automotive, companie de top pe piața de leasing operațional, intră în provincie cu trei reprezentanți regionali în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deservi clienții corporate și companiile mici și mijlocii, cu sedii în 24 de județe din țară.

„Anunțăm extinderea acoperirii regionale în 24 de județe noi cu soluții de mobilitate și leasing operațional.

Am început încă din iunie cu Moldova și am continuat cu Transilvania și Banat, datorită potențialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiș, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante; în Iași se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiție în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie.

Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienților noștri, cât și IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înțeleagă beneficiile leasingului operațional, ne oferă oportunități de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

Evoluția clienților locali (companii românești) în portofoliul ALD Automotive a intrat pe o pantă ascendentă în ultimii trei ani. Principalii vectori de creștere au fost dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali și lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor. În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii românești a fost livrată către firme din provincie.

Cei trei reprezentanți regionali ALD Automotive vor fi responsabili cu dezvoltarea activităților de cross-selling și susținerea parteneriatelor White Label existente sau inițierea unor noi parteneriate cu dealerii auto locali.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite: Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău și Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Mureș, Bistrița Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna (reprezentant regional Transilvania) și Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj (reprezentant regional Banat).

ALD Automotive

 

ALD este liderul global în soluții de mobilitate furnizând servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări către o gamă variată de clienți: companii multinaționale, IMM-uri, PFA-uri și persoane fizice. Fiind liderul în această industrie, ALD are ca strategie principală mobilitatea sustenabilă, oferind clienților săi soluții de mobilitate inovative, bazate pe tehnologie astfel încât aceștia să se concentreze pe activitatea lor de bază.

Cu 6.000 de angajați la nivel mondial, ALD administrează 1,44 de milioane de autovehicule (iunie 2017).

ALD este listată la bursa Euronext Paris, compartiment A (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD), iar acțiunile sale sunt incluse în indexul SBF120. Acționarul principal al ALD este Societe Generale.

 

Pentru mai multe informații, puteți urmări pagina noastra de LinkedIn   sau să vizitați www.ALDAutomotive.com.

ALD Automotive în România

Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale și a grupului ALD. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 și ISO 14001:2005.

Pentru mai multe informații, puteți urmări compania pe LinkedIn sau puteți vizita adresa: www.aldautomotive.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *