Evolio lansează o gamă de transportoare electrice personale de ultimă generație cu caracteristici tehnice și de siguranță revoluționare și care pot fi achiziționate cu 50% discount în perioada Black Friday.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Noua gamă de vehicule electrice Evolio cuprinde două hoverboarduri cu ghidon și două scutere electrice și reprezintă o alternativă de transport ieftin, comod și ecologic.

Produsele sunt mai sigure, mai confortabile și mai inteligente având roți de mari dimensiuni, adaptate oricărui tip de drum, vârfurile de gamă fiind dotate cu cele mai noi tipuri de motoare electrice asistate de computer și sisteme de frânare performante.

X-Board Pro este un transportor electric profesional cu roți de 19” și cauciucuri off-road, care te poartă pe cele mai dificile rute. Motorul cu o putere de 2000W permite deplasarea cu o viteză de până la 25 km pe oră inclusiv pe trasee off-road. Acumulatorul de 15 Ah oferă  o autonomie de până la 40 km.

X-Board Pro

http://www.evolio.ro/vehicule-electrice/scooter-off-road-x-board-pro-negru.html

X-Board A8 este transportorul ideal pentru deplasări în oraș având roți pneumatice de 10” și două motoare de 350 W. Ghidonul reglabil îl face extrem de ușor de controlat și în același timp oferă o poziție comodă utilizatorului. Viteza maximă este de 15 Km/h iar autonomia este de 17-20 Km.

X-Board A8

http://www.evolio.ro/vehicule-electrice/smart-scooter-x-board-a8-negru.html

X-Ride este trotineta electrică care excelează la capitolul siguranță, având un cadru de oțel ranforsat, roți de 10” și un dublu sistem de frâne disc. Viteza maximă este de 25 Km/h iar autonomia este de 15-20 Km.

X-Ride

http://www.evolio.ro/trotineta-electrica-pliabila-x-ride.html

X-Move este trotineta electrică ideală pentru deplasări urbane, dotată cu un motor de 350 W, roți de 8” și suspensie pe arcuri. Cu o greutate de numai 12,5 Kg și pliabilă în 3 puncte, X-Move este extrem de compactă și ușor de transportat. Viteza maximă este de 25 Km/h iar autonomia de 15-20 Km.

X-Move

http://www.evolio.ro/vehicule-electrice/trotineta-electrica-x-move-pliabila-neagra.html

Toate vehiculele electrice Evolio sunt dotate cu baterii Li-Ion, se încarcă la prize de tensiune obișnuite și au o garanție de 12 luni.

„Am dezvoltat aceste noi transportoare electrice gândindu-ne la nevoile oamenilor de mobilitate. Acestea sunt adaptate drumurilor din România, sunt în același timp sigure, comode și ușor de utilizat. Ne propunem în continuare să dezvoltăm și să extindem gama de vehicule electrice Evolio, iar în anul 2018 să atingem o cotă de piață de 20% din piața vehiculelor electrice pe două roți estimată la 5 milioane de euro”, a declarat Andrei Stanciu, Director de dezvoltare Evolio.

Noile transportoare electrice beneficiază de un discount promoțional de 50% în perioada Black Friday la achiziția de pe site-urile www.evolio.ro sau www.evolioshop.com.

Despre Evolio

Evolio este brandul românesc cu cea mai largă gamă de produse electronice de pe piața locală. Sub brandul Evolio se distribuie produse electronice inovatoare la un preţ accesibil, precum smartphone, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, drone și vehicule electrice.

Mai multe detalii despre transportoare electrice găsiți la: http://www.evolio.ro/produse/vehicule-electrice.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *