Cum sa-i propui unei fete sa-si piarda urma cu tine in lume si pentru cateva zile

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In ceea ce priveste negocierea relatiilor cu persoanele de sex opus care ne atrag, lucrurile stau diferit, in functie de structura sufleteasca a persoanei in cauza. Luceafarul a preferat sa mearga mii de ani lumina la Demiurg sa-I ceara binecuvantarea de a fi muritor si fericit cu Catalina, in timp ce pragmaticul “copil de casa”, i-a spus simplu:
“Tu esti copila, asta e…
Hai s-om fugi în lume,
Doar ni s-or pierde urmele.
Si nu ne-or sti de nume”, iar ea l-a urmat.
Acum, tu, baiatul care a citit o biblioteca, finut, dragut, stai pe ganduri si nu-ti gasesti cuvintele si nu stii cum sa-i spui sa vina cu tine la o cabana in munti cel putin trei zile de sarbatori. Sa va treziti alaturi, impreuna in acelasi pat, sa-i faci cafeaua si sa-i veghezi somnul. Bombardeaz-o cu flori la domiciliu Bucuresti.
flori1
Nu trebuie sa citesti o alta biblioteca despre limbajul florilor, fiindca au ei aranjamente gata facute. De pilda ii poti trimite aranjamentul Evadare din cotidian realizat din gerbera rosii, trandafiri portocalii cymbidium si lisianthus mov. Un curcubeu intr-o cutie roz-prafuit si un mesaj explicit:”Hai s-om fugi in lume!”
Acesta feerie de flori si de culori costa 189 de lei.

Ai putea sa iesi din randul admiratorului anonim, sa semnezi felicitarea si sa-i trimiti ca mesaj explicit strofa din poemul eminescian pe care am scris-o la inceput. In cazul in care vocifereaza, ii explicit ca ai facut-o de amorul artei, ca Eminescu a zis:”Hai s-om fugi in lume!”, cum puteai sa spui tu asa ceva???
Dar exista sansa de 1% sa accepte propunerea si atunci vei fi cel mai fericit om. In cazul in care te intreaba unde vreti sa evadati din cotidian, tine cont de dorintele ei si trimite-i al doilea aranjament numit “Mai multa fericire” sa stie ce o asteapta.
Frezii, gerbera, lisianthus, alstroemeria, galben, portocaliu, rosu, mov intr-o cutie pastelata, pretul fiind de 179 de lei.
flori5
Flori Bucuresti te va ajuta sa o prinzi in mrejele tale si sa o faci sa semneze certificatul de casatorie. Peste ani, cand se va plange ca nu mai esti la fel de atent si ca nu-i mai comanzi flori, ii vei spune ca nici pescarul nu-i mai da nimic pestelui dupa ce l-a prins…
Era o gluma si sper ca ai luat-o ca atare fiindca unei femei trebuie sa-i oferi flori toata viata! Asa ca nu inceta sa fii atent, chiar daca ti-a rezervat evadarea din cotidian la cabana din Apuseni unde veti fi doar voi! In preziua plecarii trimite-i o inima din trandafiri roz la domiciliu sa realizeze ca ai intentii serioase fata de ea si sa se deschida ca o floare in timpul iesirii!
flori10
Astazi, 17 decembrie, 2018, te-ai gandit sa-mi multumesti pentru sfat, cat doarme cel mic si inca nu v-a dat desteptarea. De la evadarea la cabana a trecut un an si esti cel mai implinit om din lume. Ea este acum sotia ta si aveti o dulceata de fetita. Casa este plina, ea iti este alaturi mereu, la fel de buna si de frumoasa. Vin sarbatorile si anul acesta veti ramane acasa, fiindca respectati programul celei mici sa creasca mare, voinica si sanatoasa! Dar cu cea care te-a ales pe viata ce faci? Vrei sa fie dezamagita?
Abia un an a trecut de cand a primit inima din trandafiri roz, trimite-i o inima din trandafiri rosii, legamantul ca dragostea voastra va fi mereu vie si frumoasa.
De-ar costa o avere, gesturile frumoase trebuie infaptuite ca persoanele dragi sa stie cat de mult le iubim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *