Hala metalică – cel mai versatil tip de spațiu la ora actuală

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai simplu mod de a-ți crea spațiul propriu necesar afacerii tale este să construiești o hala metalica Frisomat. Indiferent că vrei să dezvolți o fermă zootehnică, o fabrică de pâine, ai nevoie de spații de depozitare, vrei să deschizi un service auto sau o sală de sport, hala metalică te va deservi cel mai bine. Pentru că se construiește rapid, este ușor de adaptat nevoilor tale și are un grad ridicat de rezistență în timp, costuri minime de întreținere, timp scurt de livrare și montaj.

Flexibilitate și diversitate

O hală metalică este un spațiu de lucru flexibil care poate fi adaptat rapid nevoilor tale. Variantele constructive sunt diverse, create pentru a răspunde unui necesar ridicat de spațiu fie pe înălțime, fie pe lățime, fie la nivelul intrărilor și ieșirilor. Forma halelor este și ea diversă, creată pentru a răspunde celor mai întâlnite dorințe și necesități ale clienților. Există hale cu deschidere mare, de până la 35 metri, fără limită de lungime, hale elegante, destinate depozitării, create special pentru a nu pierde nici măcar un centimetru de spațiu de utilizare.

Rezistență în timp

Rezistența unei hale metalice este dacă în primul rând de faptul că este construită din cel mai bun oțel laminat la rece și în al doilea rând de faptul că este creată cu responsabilitate pe cele mai rezistente baze și folosind cele mai noi și mai durabile îmbinări și piese de rezistență. Variantele constructive sunt create de ingineri și arhitecți cu o vastă experiență în domeniu, folosind cele mai bune concepte pentru a dezvolta cele mai adaptabile și mai utile spații. Faptul că dorințele clientului sunt respectate face ca o hală metalică să aibă un grad de utilizare practică foarte ridicat. Spațiul este în acest fel economisit, folosit la parametri maximi, fără pierderi.

Cel mai rapid montaj

Spre deosebire de spațiile clasice, construite din cărămidă și beton, halele metalice au un timp de montare extrem de rapid. O hală metalică se poate construi în timp record, firma constructoare putând crea un spațiu, unic, inovator cu o promptitudine demnă de invidiat, fără zgomot, fără mizerie și mai ales fără o nevoie crescută de mentenanță post montaj. O astfel de hală poate deservi o afacere în cel mai scurt timp și la cel mai avantajos preț, fiind montată de specialiști.

Domenii de utilizare

Halele metalice sunt folosite zi de zi în cele mai diverse domenii de activitate unde necesarul de spațiu creat rapid este o prioritate extraordinară. Multe hale metalice sunt folosite pentru a crea spații utile și sănătoase necesare creșterii animalelor precum porci, oi, păsări și altele. Spațiile noi de depozitare din agricultură sunt din ce în ce mai necesare având în vedere standardele ridicate de calitate impuse și în acest domeniu. Spațiile ușor de organizat, uscate, cu deschideri largi sunt din ce în ce mai căutate în domenii precum industria alimentelor, industria prelucrării laptelui dar și în multe alte ramuri. Halele metalice sunt folosite și pentru amenajarea de showroomuri elegante, atractive dar și pentru birouri, săli de sport sau hangare pentru mașini și avioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *