Despre alegerea unui vas WC si rolul lui in camera de baie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vasul de toaleta are mai mult un rol functional decat estetic, desi exista si tipuri de design care atrag orice privire si care pot sa contribuie foarte mult la imaginea baii. Din multitudinea de tipuri si modele de vas WC existente pe piata, alegi ceea ce este mai potrivit pentru baia ta. Si ca sa incepem sa vorbim in termeni mai specifici, putem sa spunem ca un vas de toaleta de forma alungita este mult mai confortabil decat unul rotund sau patrat, insa ocupa mai mult spatiu in baie.

Avem tendinta ca atunci cand dispunem de un spatiu mai mic in camera de baie, sa renuntam la confort si chiar la igiena corespunzatoare pentru ca macar aspectul estetic sa primeze. De fapt, modul nostru de abordare cand vine vorba de adaptarea obiectelor sanitare si a mobilei de baie dupa dimensiunile camerei de baie ar trebui sa fie axat pe echilibrare. Ce inseamna asta?

set-vas-wc-compact-010-313-carina-cersanit-197-2422

Daca, sa zicem, ai optat pentru un vas de toaleta in forma de U, unul alungit, atunci vei beneficia de mai mult confort, dar e posibil sa fii nevoit sa scazi putin din lungimea lavoarului, in functie de cum si unde e pozitionat vasul de WC. Sau poti sa alegi un vas pentru WC mic si rotund, caz in care ai putin mai mult spatiu, atat din punct de vedere vizual, cat si pentru a-ti permite un lavoar mai mare, o cada mai lunga sau o cabina de dus mai incapatoare.

Alaturi de cada de baie, cabina de dus, lavoarul si bateriile aferente, vasul de WC si rezervorul sunt elemente de baza in orice baie. Daca vrei sa creezi senzatia de mai mult spatiu in baia ta, opteaza pentru un vas WC suspendat, care sa aiba rezervorul incastrat in perete.

194567-set-vas-wc-compact-010-313-carina-cersanit-asan4078

Ai nevoie de un vas de toaleta atunci cand cel vechi nu mai e bun sau cand iti renovezi baia complet si vrei sa o faci sa arate altfel, sa castigi mai mult spatiu, daca nu fizic, macar din punct de vedere vizual, sa ai impresia ca baia e mai mare. Daca vrei sa creezi iluzia de spatiu, poti folosi si alte trucuri, cum ar fi culori deschise pe langa piesele de mobiler, sa ai o oglinda mare, pe tot peretele de deasupra lavoarului si altele.

Ai de ales intre vase de toaleta simple, cu montaj pe pardoseala, vas wc suspendat, cu rezervor la inaltime sau cu rezervor pe vas. Alege un vas de toaleta dintre cele disponibile in magazinul online NeaKaisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *