Charm Studios – Studioul perfect pentru tine

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca esti una din persoanele care vrea sa devina model videochat, atunci probabil ca iti cauti deja un studio de videochat bun, care sa iti ofere tot ceea ce iti doresti, care sa fie serios si sa se tina de treaba, astfel ca tu sa ai mediul perfect in care sa castigi toate acele sume minunate de care se vorbeste pe net. Cand vine vorba de seriozitate si profesionalism, la Charm Studios suntem neegalati. La noi vei fi tratata mereu cu un respect desavarsit si vei avea parte de sustinere si multe beneficii.

chat 2

Avem o super-echipa

Echipa noastra este formata din oameni bine instruiti, cu experienta corporatista. Ce inseamna asta? Noi tratamnotiunea de studio videochat ca orice companie, si am structurat aceasta afacere ca atare. Standardele sunt la fel de inalte ca intr-o multinationala si suntem organizati in asa fel incat sa sporim maxim eficienta. Aven departamente clar definite (IT, marketing, HR, management, traineri, fotografi, make-up artist), care colaboreaza mereu intre ele. Apreciem spiritul de echipa, incurajam contributia tuturor si am incercat sa cream un mediu in care tu sa te simti ca intr-o familie. In plus, personalul nostru este exclusiv feminin, pentru comfortul tau total alaturi de noi.

Iti oferim confidentialitate 100%

Stim ca discretia este importanta pentru orice model videochat si tratam acest aspect cu seriozitate maxima. Blocam Romania si orice alta doresti pe site-urile pe care lucrezi si nu dezvaluim niciodata numele tau adevarat persoanelor din afara studioului. Astfel, poti veni la munca in fiecare zi stiind ca esti in siguranta.

POZA ROSUU

Castigurile sunt mereu pe merit

Daca esti serioasa, acele sume fabuloase despre care se vorbeste in orice articol despre videochat vor fi ale tale. Noi iti oferim mediul perfect in care sa le faci, si un sistem de comisioane progresive: cu cat faci mai multi bani, cu atat va creste si comisionul tau. In plus, oferim bonusuri de loialitate si premii. Restul depinde de tine si de cat de implicata esti.

Programul este flexibil

Daca lucrezi la acest studio videochat Bucuresti, poti sa iti organizezi timpul cum vrei tu. Oferim program flexibil, de 6 sau 8 ore, in trei ture posibile. Astfel, tu poti sa iti alegi ce te avantajeaza cel mai mult, ca sa poti sa ai si timp de invatat, iesit cu prietenii, calatorit, sau orice iti doresti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *