FlorideLux lansează colecția Splendid Florals și estimează vânzări de peste 40.000 de euro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

FlorideLux.ro_Splendid Florals (2)

București, 8 mai 2018: FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat colecția Splendid Florals care conține 18 aranjamente florale realizate manual, o îmbinare între flori conservate, flori naturale și elemente de design inspirate din domeniul modei. Reprezentanții florăriei estimează că noua colecție va genera vânzări de circa 40.000 de euro, pe parcursul întregului an, după o investiție de 4.000 de euro în materie primă, producție și ședință foto.

Potrivit FlorideLux, conceptul colecției este inspirat din domeniul fashion, aranjamentele florale având suportul sub formă de poșetă. Acesta este realizat în totalitate de floriștii FlorideLux, iar pentru decorații sunt folosite lanțuri, încuietori și agățători specifice poșetelor de lux.

„Prin colecția Splendid Florals ne-am propus să redefinim modul în care se realizează și se oferă florile. Ne dorim să spargem tiparele și să-i ajutăm pe domni să creeze o impresie memorabilă atunci când oferă flori, prezentându-le o alternativă modernă, în trend din punct de vedere cromatic. Simțim că este necesară o doză mare de creativitate în domeniul floral, dar în același timp vrem să păstrăm ideea de producție pentru profit, astfel încât prețul unui produs să fie accesibil pentru toate categoriile sociale”,  declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Colecția Splendid Florals beneficiază de o selecție premium realizată de floriștii FlorideLux și include rarități și specialități din lumea florilor și a verdeții, alături de flori de sezon foarte căutate în această perioadă, cum sunt bujorii și liliacul. Din colecție nu lipsesc nici trandafirii criogenați sau trandafirii conservați, care rezistă până la 25 de ani și sunt foarte populari în această perioadă.

Prețurile minime pentru aranjamentele din noua colecție FlorideLux încep de la 199,99 lei și pot ajunge până la un maximum de 500 lei. Prețurile sunt influențate de conținutul floral și de complexitatea decorațiunilor realizate în totalitate manual. Astfel că, cel mai ieftin aranjament este compus din flori de câmp, iar cel mai scump din trandafiri criogenați.

„Colecția se adresează persoanelor moderne, active, implicate în tendințele momentului în artă și modă, care caută mereu idei inedite. Splendid Florals aduce în prim plan cadouri florale care pot juca perfect rolul unui accesoriu fashion must have sau a unei decorațiuni inedite pentru interioare moderne, avangardiste”, adaugă Marius Dosinescu.

Toate produsele din colecție beneficiază de discount-uri active până la finalul verii, care pot ajunge până la 20% pentru posesorii de carduri de fidelitate FlorideLux. De asemenea, la fieacare comandă clienții primesc pentru produsele din această colecție un token tip breloc auriu cu gravură FlorideLux care poate fi păstrat ca amintire sau ca decorațiune pentru poșetă sau rucsac.

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 15 ani de zile în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro – magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România; alte magazine online din portofoliu: www.deluxeflowershop.com și www.xclusive.ro.

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

  • București:Bd. Iuliu Maniu 7 – atelier de lucru, showroom și birouri
  • Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *