ADATA XPG lanseaza tastatura de gaming INFAREX K20

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tastele iluminate cu multiple efecte de iluminare si comutatoarele mecanice albastre cu anti-ghosting fac din acest produs o alegere excelenta pentru jucatorii pasionati

Bucuresti – 24 mai 2018 – ADATA Technology a lansat astazi tastatura de gaming XPG INFAREX K20. Destinata jucatorilor pasionati, tastatura are o carcasa neagra eleganta, comutatoare mecanice albastre, o forta de actionare de 50g si taste iluminate cu 11 efecte de iluminare, pentru functionalitatea deplina a jocului si fler. Tastele INFAREX K20 sunt proiectate pentru longevitate si durabilitate, cu o durata de viata de 50 de milioane de apasari, si cu functionalitate anti-ghosting pentru a asigura ca apasarile simultane ale tastelor sunt inregistrate intotdeauna.

Simte fiecare apasare cu un feedback tactil exceptional

Cu ajutorul tastelor mecanice albastre, jucatorii se vor bucura de feedback-ul tactil uimitor oferit cu fiecare apasare. Capacele ergonomice ale tastelor, combinate cu forta de actionare de 50g, ofera utilizatorului o senzatie tactila satisfacatoare. In plus, cu functionalitatile anti-ghosting, utilizatorii nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la conflictele de semnal atunci cand sunt apasate mai multe taste simultan sau taste apasate gresit.

Creeaza atmosfera potrivita cu pana la 11 efecte de iluminare

Tastele INFAREX K20 sunt echipate cu 11 efecte de iluminare care pot fi usor schimbate cu tasta dedicata Mode. In plus, viteza efectelor de iluminare poate fi ajustata cu doua taste suplimentare pe fiecare parte a tastei Mode, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot personaliza efectul de iluminare pentru a crea atmosfera dorita pentru orice joc pe care il joaca sau starea de spirit in care se afla. Pentru functionalitate sporita, INFAREX K20 ofera Media Keys care permit utilizatorilor sa ajusteze rapid volumul sonor sau alti parametri media in mijlocul unei batalii feroce, eliminand necesitatea de a deschide alte programe sau aplicatii.

Rezistenta sporita pentru jocuri intense

Jocurile constante si intense pot afecta serios o tastatura, doar ca INFAREX K20 este construita pentru a fi durabila si rezistenta. Tastele sale sunt evaluate pentru 50 de milioane de apasari si dispune de un cablu extrem de robust, care utilizeaza un design armat care il face mai rezistent la rupere, incurcare sau spargere.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *