Acer anunta puternicele desktopuri de gaming Predator Orion 5000

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Linia extinsa Predator de accesorii include noi mousi si tastaturi de gaming, scaune de gaming, carcase rezistente si multe altele

Cuprins editorial

  • Noile desktop-uri de gaming Predator Orion 5000 sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ i7+ 8700K, asociate cu cele mai recente chipset-uri Intel Z370 si placi grafice pana la 2x NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti in SLI.
  • Sasiul sau are un panou lateral transparent, compatibil EMI, pentru a arata componentele interioare puternice, iar design-ul de gestionare a fluxului de aer IceTunnel 2.0 segmenteaza sistemul in diferite zone termice si ofera fiecarui sector propriul tunel de aer pentru a elimina ca
  • Seria Predator Orion 3000 este alimentata cu procesoare pana la Intel Core i7+ generatia 8 si placi grafice NVIDIA GeForce GTX 1080, desktopurile VR-Ready accepta gameplay 4K, permitand jucatorilor sa inregistreze victorii incontestabile pe campul de lupta.
  • Linia de accesorii Predator a fost extinsa pentru a completa experienta de joc.

BUCURESTI (24 mai 2018) – Acer a lansat in cadrul evenimentului next@Acer de la New York noile platforme de gaming Predator Orion 5000, destinate jucatorilor care au nevoie de performante superioare si un sasiu adaptabil pentru expansiuni viitoare. Compania a lansat, de asemenea, seria de desktop-uri Predator Orion 3000, precum si o colectie extinsa de accesorii Predator, proiectate pentru a sprijini jucatorii in timpul misiunilor alese.

“Obtinerea specificatiilor corecte reprezinta doar o jumatate din lupta. Desktopurile Predator Orion sunt o alegere completa pentru jucatori, cu un sasiu remarcabil, gestionare integrata a fluxului de aer, extensibilitate si software premiat care aduce totul impreuna,” a declarat Jeff Lee, Director General, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. “Suntem incantati sa adaugam noile serii 5000 si 3000 familiei Predator Orion si sa oferim astfel, impreuna cu modelul de varf Predator Orion 9000, o gama completa de desktop-uri de gaming care raspund unei largi varietati de nevoi si dorinte.”

Seria Predator Orion 5000: Castiga orice lupta

Noile desktop-uri de gaming Predator Orion 5000 sunt echipate cu procesoare pana la Intel® Core™ i7+ 8700K, asociate cu cele mai recente chipset-uri Intel Z3701, pana la 32GB memorie Intel® Optane™ pentru timp de incarcare rapid si pana la 2 placi grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti in SLI, astfel incat jucatorii se pot bucura de titlurile lor preferate la rezolutii incredibil de mari, precum si de experiente premium VR.

“Intel Core i7+ 8700K este cel mai bun procesor de gaming pe care Intel l-a construit pana acum si, combinat cu viteza si receptivitatea oferita de memoria Intel Optane, rezultatul este performanta incredibila necesara pentru cele mai exigente experiente de joc”, a declarat Steve Long, Vice President and General Manager, Client Computing Group Sales and Marketing, Intel. “Colaborarea stransa cu Acer pentru a aduce la viata cele mai ridicate performantele Intel este expusa cu ajutorul noilor platforme de gaming Predator Orion 5000 si Orion 3000.”

“Echipat cu puterea extrema pentru jocuri oferita de placile noastre grafice din seria GeForce GTX 10, Predator Orion 5000 poate rula cu usurinta cele mai exigente jocuri din punct de vedere grafic”, a declarat Kaustubh Sanghani, General Manager of PC Platforms at NVIDIA. “Jucatorii vor aprecia optiunile de configurare flexibile ale Acer, asigurandu-se ca pot juca pentru a castiga pe GeForce GTX – cea mai mare platforma de jocuri din lume”.

Sasiul Predator Orion 5000 are un panou lateral transparent pentru a arata componentele sale puternice si este compatibil EMI pentru a proteja utilizatorii si perifericele impotriva potentialelor interferente electromagnetice. Panourile laterale usor de deschis permit utilizatorilor sa schimbe rapid componentele si cablurile in timpul upgrade-urilor. Designul de gestionare a fluxului de aer IceTunnel 2.0 segmenteaza sistemul in diferite zone termice si ofera fiecarui sector propriul tunel de aer pentru a elimina caldura. Un panou frontal cu filtre de praf permite Predator Orion 5000 sa inhaleze cantitati masive de aer in timp ce filtreaza praful daunator. Printre caracteristicile suplimentare destinate jucatorilor se numara si Killer LAN high-speed Ethernet, suporturile pentru casti audio, manerul pentru portabilitate si semnatura Predator cu stilul agresiv, dar rafinat.

Seria Predator Orion 3000: Performante de top si eleganta

Cu procesoare pana la Intel Core i7+ generatia 8 si placi grafice NVIDIA GeForce GTX 1080, Predator Orion 3000 VR-Ready suporta experiente de gaming 4K, in timp ce jucatorii tintesc adversarii de pe campul de lupta cu claritate deplina. La fel ca seria 5000, modelul Predator Orion 3000 poate fi configurat cu o memorie Intel® Optane™ de pana la 32 GB pentru a imbunatati timpul de reactie si de incarcare si pana la 64 GB DDR4-2666 RAM pentru a sustine actiunea rapida in timpul redarii celor mai recente titluri.

Seria Predator Orion 3000 are acelasi design atractiv ca si fratele sau mai mare, cu un panou lateral compatibil EMI, iluminare RGB, linii elegante, accente albastre si suporturi incorporate pentru casti. Excelenta disipare a caldurii este realizata cu ajutorul unui ventilator frontal cu LED-uri, un capac mesh si evacuare in partea din spate, pentru un flux optim de aer in cadrul sasiului.

Gadget-uri si accesorii Predator ce completeaza experienta de gaming

Pe langa noile desktopuri de gaming Predator Orion 5000 si 3000, Acer si-a extins linia de gadget-uri si accesorii pentru a oferi o experienta de joc completa si la un nivel ridicat de calitate:

  • Predator Cestus 510: un mouse personalizabil pentru jocuri de inalta performanta, cu un senzor optic precis, care suporta pana la 16.000 DPI
  • Scaun de gaming Predator: include perne detasabile, ergonomie superioara si suport pentru coloana lombara, pentru a oferi jucatorilor un avantaj important in timpul sesiunilor lungi de gaming
  • Geanta rezistenta Predator: protejeaza cele mai valoroase bunuri cu o carcasa exterioara extreme de dura si cu insertii personalizabile din spuma care se potrivesc exact in jurul computerului
  • Predator Aethon 500: tastatura mecanica extrem de durabila, cu o durata de viata de 70 milioane de lovituri per tasta, personalizabila cu 16,8 milioane de culori
  • Predator Mousepad: serii disponibile in finisaje de plastic sau tesaturi cu peisaje dramatice cinematice, pentru a mentine jucatorul in tematica aleasa

 

Preturi si disponibilitate

Desktop-urile de gaming Predator Orion 5000 vor fi disponibile in America de Nord din luna iulie la preturi de la $1,499 si in EMEA din iunie de la €1,699.

Desktop-urile de gaming Predator Orion 3000 vor fi disponibile in America de Nord din luna octombrie la preturi de la $999 si in EMEA din iulie de la €1,299.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noile modele Predator Helios 500 si Helios 300 au fost lansate ieri la evenimentul de presa next@acer ce are loc anual in New York, unde compania anunta o varietate de noi dispozitive si solutii pentru gameri, designeri, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *