Alege canile personalizate, pentru cadouri cu valoare sentimentala

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1

Ziua incepe cu o cafea buna! Savureaz-o zilnic din cani personalizate cu motivele, citatele sau pozele tale preferate.

In afara de laptop, canile sunt obiectele cel mai des intalnite pe un birou. Fie ele pentru ceai sau cafea, ele vin in diferite forme, marimi si culori care le personalizeaza, le particularizeaza si le ofera unicitate. Sa ai un astfel de obiect pe birou atrage atentia colegilor tai, chiar daca unii nu vor recunoaste.

Agrafa iti pune la dispozitie cani personalizate, de diferite culori, cu fotografia ta sau cu imaginea firmei, ideale pentru a fi oferite ca si cadou sau pentru promovare companiei. Canile personalizate sunt disponibile atat in varianta clasica: cana alba conica, cana interior si toarta color, cana sidefata (auriu sau argintiu), cana sticla opaca, cat si in cea termosensibila. Cana termosensibila ascunde sub glazura neagra mata o poza, un text, o grafica. Cand cana este calda, mesajul dumneavoastra catre cel drag va ajunge la destinatar.

Din aceasta cana, iti vei savura zilnic bautura preferata. Acest lucru iti va oferi o stare de bine, dorind sa le oferi si celor dragi un asemenea cadou personalizat.

Canile personalizate vin ca si un colac de salvare cand ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste cadourile pe care trebuie sa le oferi cu diferite ocazii celor dragi, prietenilor sau chiar sefilor tai: diverse aniversari, absolviri sau pur si simplu pentru a face surprize placute. Pentru personalizarea canii poti alege orice dedicatie pe fata canii, care sa exprime multumirile fata de ei, poti alege un citat care sa ii reprezinte, un citat motivational sau un mesaj haios pentru a le colora ziua. Poti pune de asemenea un peisaj dintr-o calatorie, un loc unde ti-ai dori sa mergi sau unde ai fost deja si iti doresti sa ai parte de toate amintirile frumoase zi de zi. Canile personalizate sunt cadouri ce se preteaza oricarei situatii.

Canile personalizate pot parea prea banale sau rasuflate in materie de cadouri, dar sunt de mare efect pentru ca au valoare sentimentala. O cana personalizata e o dovada de afectiune, ii arata persoanei careia i-o daruiesti ca te gandesti la ea si ai vrut sa-i faci un cadou special. E un dar care continua sa daruiasca bucurie in fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>